Van de Beckenkamp
Image default
Dieren

Dierenwinkel in Haarlem met groot aanbod van huisdieren, verzorging en gezonde voeding

Ben je op zoek naar een leuk huisdier of naar gezonde voeding voor je hond? Dan ben je altijd van harte welkom bij Hoeben. Het vakbekwame personeel staat altijd voor je klaar voor hulp en advies. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen van een huisdier? Kom dan langs in de dierenwinkel in Haarlem!

Droogvoer voor honden

Hoewel mensen koolhydraten nodig hebben om zich energiek en fit te voelen, zijn dit geen essentiële voedingsstoffen voor een hond. Een grote hoeveelheid koolhydraten zorgt namelijk juist vaak voor problemen. Wat honden wel nodig hebben zijn water, vetten, eiwitten, vitamines en mineralen. En deze stoffen zitten in vlees en botten. De beste voeding voor honden is het soort voeding dat het dichtste bij de natuur ligt, zoals vlees, bot en organen. Gelukkig kun je dit ook krijgen in de vorm van blikvoer, brokken en gestoomde voeding in de dierenwinkel in Haarlem. Het is belangrijk dat je hierbij ook de afkomst van het vlees bekijkt. Zo is wild en biologisch vlees een stuk gezonder voor je hond.

Gezonde hondenbrokken

Het is belangrijk om je hond de juiste verzorging te geven. Kies daarom voor gezonde hondenbrokken. Deze brokken zijn gemaakt van gemalen en verhitte ingrediënten. Deze brokken bevatten koolhydraten en weinig vocht, wat betekent dat je moet zorgen dat je hond voldoende water binnenkrijgt, hierdoor hebben ze geen moeite om deze voeding te verteren. Alle schadelijke bacteriën en enzymen in de hondenbrokken zijn gedood en de vitamines zijn synthetisch toegevoegd.

Dierenspeciaalzaak met ruim 80 jaar ervaring

Dierenspeciaalzaak Hoeben bestaat al sinds 1938 en is de specialist op het gebied van huisdieren. De dierenwinkel in Haarlem werkt met gecertificeerd personeel dat vakbekwaam is om diverse huisdieren te verkopen. De dierenspecialist koopt naar eigen inzicht de dieren in, waardoor je verzekerd bent van gezonde dieren in een goede conditie. Alle dieren zijn door de medewerkers uitgezocht en worden tijdens hun tijd in de dierenwinkel in Haarlem uiterst goed verzorgd.