Van de Beckenkamp
Image default
Winkelen

Een duurzaam surfshirt online bestellen en zeker zijn dat je kwaliteit ontvangt

Als jij een duurzaam surfshirt online wilt bestellen, dan heb je een aantal eisen. SWAKiKO is een online surfwinkel die begrijpt dat het een voorrecht is om op de zee tussen de roggen, schildpadden en vissen te mogen surfen. Daar willen ze wat voor terug doen en bij deze winkel koop je dan ook duurzame en eerlijke producten. Duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn allen kenmerken die voor deze winkel voorop staan. Voeg daar kwaliteit aan toe en je weet dat je bij hen een duurzaam surfshirt online kunt bestellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de herkomst. En door de moderne printtechniek die ze gebruiken is kwaliteit ook gegarandeerd.

Een afbeelding die goed blijft

De techniek die ze bij deze winkel gebruiken zorgt voor haarscherpe prints die je vele malen kunt wassen zonder dat ze vervallen, barsten of verdwijnen. Dat komt doordat de inkt eerst door de hele stof wordt aangebracht, tot diep in de katoenen vezels. Daarna wordt de afbeelding nabehandeld en dat zorgt ervoor dat de inkt zich in de vezels hecht. Bij deze webwinkel kun je een duurzaam surfshirt online bestellen met eigentijdse en originele surfdesigns, die er dus ook na een groot aantal keren dragen nog als nieuw uitzien. Deze surfers houden van kwaliteit en begrijpen dat dat in surfkleding bijzonder belangrijk is.

Bestel nu

Een ander punt dat voor de oprichters van SWAKiKO net zo belangrijk is, is duurzaamheid. Een kwalitatief shirt dat in een sweatshop en onder verschrikkelijke omstandigheden is gemaakt, komt niet overeen met de milieuvriendelijke houding van surfers wereldwijd. Zou je bij hen een duurzaam surfshirt online bestellen, dan heeft deze twee keurmerken, namelijk GOTS en Fairwear. Daaraan zie je dat het katoen 100% biologisch is en dat de arbeiders onder normale omstandigheden kunnen werken. Voeg daar een CO2-neutrale levering aan toe, en je weet dat je bij deze winkel goed zit.

https://www.swakiko.com/nl/