Van de Beckenkamp
Image default
Gezondheid

Een gezond gewicht met de diëtist Leiden

Wil jij gaan afvallen maar weet je dat niet hoe je dat doet? Schakel dan de hulp van de diëtist Leiden in.  De diëtist Leiden zal je eerst adviseren om minder suikers te eten. Je kunt nog zo gezond eten, maar als je regelmatig een glas frisdrank of vruchtensap achterover slaat dan is het al snel voor niets. Waarom? Omdat deze zogenaamd gezonde frisse fruitdranken als snel 6-8 suikerklontjes per glas bevatten. Inderdaad, tel uit uw winst! Afvallen begint dus met minder suiker eten.

Eet minder

Een ander belangrijk en voor de hand liggende tip van de diëtist Leiden is door minder te eten. Ook al lijk dat makkelijk, het is moelijker dan je denkt. Sta eens stil bij wat je tussen de bedrijven door eet. Zijn alle tussendoortjes wel echt zo gezond?  Een ander middel dat uitstekend werkt om je bewuster te worden van wat je eet en wat je helpt met afvallenis het eetdagboek van de diëtist Leiden! Ze heeft hiervoor een speciale app ontwikkeld waardoor je precies kunt bijhouden wat je hebt gegeten en wat de benodigde hoeveelheden zijn. Zo kun je met de diëtist Leiden  op een verantwoorde manier afvallen.

Doe het gebalanceerd

Wil je gaan afvallen samen met de diëtist Leiden? Dan zal ze adviseren dat je goed moet opletten op de balans. Het gewicht neemt niet alleen toe wanneer we teveel ongezonde producten eten. Wanneer de energiebalans scheef ligt dan kom je aan. Uiteindelijk houdt ons lijf dan geen rekening met de herkomst van het voedingsmiddel. Kijk eens kritisch hoe groot jouw porties zijn. Heb je echt honger of is er ook sprake van gewoonte? En natuurlijk, let op alcoholgebruik. Het is verleidelijk om veel te drinken of te kiezen voor een wijntje bij het eten of op het terras. Maar een wijntje bevat al snel 100 kcal. Wil je met succes afvallen?Maak dan een afspraak met de diëtist Leiden.