Van de Beckenkamp
Image default
Woning en Tuin

Lekdetectie door een professional

Heb je last van vochtplekken op je muren of het plafond? Of is je laminaat krom gaan staan omdat het te vochtig is? Dan heb je zeer waarschijnlijk te maken met een lekkage in je huis of bedrijf. Het vervelende van een lekkage is dat het erg moeilijk is om het lek zelf op te sporen. Zolang je het lek niet hebt kunnen opsporen en dichten worden je problemen groter. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Hoe wij je kunnen helpen lees je hieronder:

Schade door een lekkage

Een lekkage in een leiding in je huis of bedrijf kan voor veel problemen zorgen. Er loopt dan namelijk vocht door je muren, plafond of vloer. Dit vocht creëert vochtplekken en kan er voor zorgen dat het hout in je huis gaat rotten. Eenmaal rot is het hout een stuk minder stabiel en kan het zelfs zo verzwakken dat er instortgevaar ontstaat. Ondertussen blijft er vocht je muren, plafond en vloer in lekken waardoor het probleem zich snel verspreid. Kortom, wanneer het lek te lang zijn gang kan gaan breidt de schade zich uit en stapelen de kosten zich op. 

Lekdetectie, hoe werkt het?

Wanneer je via Lekkageprobleem Kwijt een afspraak maakt met jouw lokale professional voor een lekdetectie komt hij zo snel mogelijk bij je lang. Hij neemt zijn professionele apparatuur mee waarmee hij het lek in je huis of bedrijf op kan sporen zonder hak- en breekwerk. De lekdetectie kan worden uitgevoerd op heel veel verschillende manieren, maar de meest voorkomende manieren zijn:

  • Een digitale druk test

  • Een rookproef

  • Een thermografie camera

Met één van deze manieren komt jouw professional er zeker achter waar het lekkage zich bevindt. Met jouw goedkeuring kan hij zijn werkzaamheden beginnen om het lek te dichten en zo nodig de vochtschade te herstellen.

Hulp van een professional

Een lekdetectie gewenst? Dan ben je bij Lekkageprobleem Kwijt aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al een lokale professional voor jou klaar staan. Omdat hij bij jou uit de buurt komt kan hij al snel ter plekke zijn. We hebben al onze professionals deskundig geselecteerd en kunnen je dus verzekeren van een eerlijke prijs voor de handelingen. Heb je dus een lekkage in je huis of bedrijf? Twijfel dan niet en bel of mail voor een afspraak!

https://lekkageprobleemkwijt.nl/