Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Een perfecte dag van ontspanning: het daghotel.

Een perfecte dag van ontspanning: het daghotel.

Hygge is de Deense kunst van gezelligheid, en houdt in dat je je eens helemaal ontspant in een onbekende omgeving. Jouw persoonlijke spa met sauna en binnenzwembad, of een rustige wandeling om te mediteren of te dwalen, zijn hier allemaal beschikbaar… Het daghotel! Je geniet er van een lekkere maaltijd, een kop thee of een heerlijk glas wijn. Je zult er alles vinden wat je nodig hebt voor een heerlijke dag vol ontspanning. Wanneer je echt even behoefte hebt aan een lekkere ontspannen dag is misschien een daghotel niet het eerste wat in je opkomt.  Na het lezen van dit artikel zou dat in de toekomst wel eens kunnen veranderen.

Hotels voor dagbezoeken zijn geïntroduceerd.

Een daghotel is in wezen hetzelfde als een hotel, je boekt er alleen een ander soort verblijf. Alle daghotels bieden nu de mogelijkheid om een hotelkamer alleen voor overdag te boeken. Dit is een gevolg van het feit dat veel hotels om uiteenlopende redenen overdag grote leegstand hebben. Wanneer hotels te weinig worden gebruikt, is dat een verspilling van ruimte en middelen, dus is er een slimme oplossing bedacht. Dit is voordelig voor zowel hoteleigenaars als consumenten. Je kunt heel eenvoudig online een kamer boeken. Je vindt er zelfs een hotel voor paar uur, voor wanneer je een afspraak hebt aan de andere kant van het land of alleen een ochtend vrij bent en even optimaal wilt ontspannen. 

Even helemaal tot rust komen

Het daghotel is een perfecte oplossing voor iedereen die er even een dagje tussenuit wil. Wanneer het tijd is om heel even te ontsnappen aan het dagelijkse leven, aan alle prikkels en drukte en wanneer je behoefte hebt om even wat tijd met jezelf door te brengen is een hotel de perfecte plek om dit avontuur met jezelf aan te gaan. Je hebt je eigen (luxe) kamer met badkamer en een enorm bed. Daarnaast hebben hotels vaak prachtige faciliteiten zoals een spa of een zwembad waar je ultiem kunt ontspannen. Je kunt hier je tijd doorbrengen en gebruik maken van alles wat het hotel te bieden heeft, zonder dat je die avond moet blijven overnachten. Je kunt ’s avonds op tijd thuis zijn en de volgende dag weer fris en fruitig aan de slag. 

 

https://www.getadayroom.com/