Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Eerste hulp bij een kapot Kärcher apparaat

Eerste hulp bij een kapot Kärcher apparaat

Als je op zoek bent naar een stofzuiger, stoomreiniger, glazenwasser of hogedrukreiniger, dan kun je bij Kärcher alle soorten schoonmaakapparaten vinden. Met de hoeveelheid schoonmaakapparaten die dit merk aanbiedt, kun je het de schoonmaakklus zo gek niet bedenken of er is wel een handige uitvinding voor. Maar wat nu als je apparaat kapot gaat of als er een onderdeel kwijt raakt? In dit artikel vertellen we je over de oplossingen en mogelijkheden wanneer er iets met jouw Kärcher apparaat gebeurt, dus heb je interesse? Lees dan verder.

De apparaten

De Kärcher-apparaten hebben verschillende functies en kunnen vaak nog eens uitgebreid worden met verschillende accessoires. Wanneer u een stofzuiger heeft, kan het bijvoorbeeld fijn zijn om voor verschillende vloeren verschillende opzetstukken te hebben. Het zou namelijk vervelend zijn als uw vloer beschadigd raakt tijdens het schoonmaken ervan. Het zou ook fijn zijn om een reserve opzetstuk achter de hand te houden voor onverwachte gebeurtenissen. Zo zijn er voor alle apparaten bijbehorende accessoires te verkrijgen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat wanneer er een onderdeel verloren gaat dat je deze niet meer los kunt bij bestellen. 

Onderdelen los bestellen

Een Kärcher-apparaat kan, ook al is het niet gebruikelijk, op elk moment defect raken. Het is prettig om te weten dat u diverse Kärcher-onderdelen kunt kopen om uw eigen apparaat eenvoudig te repareren en dat je het apparaat dus niet direct hoeft te vervangen. Niet alleen is het een duurzamere keuze, het is ook beter voor de portemonnee. Het is mogelijk om voor bijna alle Kärcher apparaten extra onderdelen te krijgen. Naast onderdelen van het merk zelf, zijn er ook imitatie onderdelen te koop. Kwalitatief gezien zijn imitatie onderdelen bijna gelijkwaardig aan authentieke Kärcher onderdelen, dus u moet goed beoordelen of u een echt Kärcher product nodig heeft of een imitatie. Als u geen Kärcher onderdelen nodig hebt, kunt u vaak veel geld besparen door een imitatie onderdeel te kopen in plaats van een authentiek onderdeel. Door uw gewenste onderdelen via Fixpart.nl te bestellen, kunt u wanneer de voorraad toereikend is, uw nodige onderdeel al binnen drie dagen in huis hebben. U hoeft dus nooit lang te wachten tot u uw Kärcher apparaat weer kunt gebruiken. 

 

https://fixpart.nl/