Van de Beckenkamp
Image default
Dienstverlening

Een zonniger toekomst begint vandaag bij De eerste verdieping

Leid jij net niet helemaal het leven dat je zou willen leiden? Blijf je keer op keer tegen bepaalde frustraties aanlopen? Heb je een grote droom, maar lukt het niet die te realiseren? Welkom bij De eerste verdieping! Een populair opleidingsinstituut dat diverse trainingen op het gebied van zelfontplooiing aanbiedt. We lichten er een toe: NLP practitioner. Deze opleiding is internationaal erkend en focust op persoonlijke ontwikkeling en effectief communiceren. Deelnemers krijgen in groepsverband les van gediplomeerde en ervaren NLP master trainers. Het lesmateriaal wordt over 5 blokken verdeeld. Per blok zijn er 3 lesdagen; de complete cursus bestaat uit 15 lesdagen. De training vindt plaats bij De eerste verdieping in Delft. Er wordt gestart om 09:30 uur en de eindtijd is bepaald op 17:00 uur. Dag 2 van blok 3, 4 en 5 bevat ook een avondprogramma tot 21:00 / 22:00 uur. De actuele prijs van de opleiding NLP practitioner is €2550. Inbegrepen zijn een reader, koffie en thee, lunches en een diner tijdens bij de avondlessen. 

Bij De eerste verdieping kun je kiezen voor een training systemisch werk 1 en 2. Deel 1 behandelt de basis van systemisch werken. Deel 2 borduurt hierop voort en is bedoeld voor iedereen die deel 1 succesvol heeft afgerond of ergens anders een gelijkwaardige opleiding heeft gedaan. Systemisch werk 2 gaat meer de diepte in. Thema’s als intimiteit, man/vrouw-zijn, relaties en seksualiteit komen aan bod. Het persoonlijke proces van de deelnemer staat centraal. Systemisch werk 2 bestaat uit 4 blokken, met per blok twee lesdagen. De verhouding van de cursist tot de volgende ‘werelden’ staat centraal:

-blok 1: maskers;

-blok 2: de partnerrelatie;

-blok 3: gezin en organisaties;

-blok 4: de wereld.

Voor meer achtergrondinformatie over de trainingen NLP en systemisch werk, kun je contact opnemen met het team van De eerste verdieping. De medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op 015-2125125. Vragen per mail stellen is ook mogelijk. We verzoeken je dit emailadres te gebruiken: info @1e-verdieping .nl.

https://www.1e-verdieping.nl/