Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Flessen bedrukken als duurzame giveaway

Is het weer tijd om na te denken over een giveaway? Je vindt het als bedrijf belangrijk om je bijdrage te leveren aan een beter milieu en ook aan een bewustere leefstijl. Dat betekent minder plastic, minder weggooien, mensen stimuleren om water te drinken en om gezond te leven. Een fles bedrukken en die aan je zakelijke relaties geven, is dan misschien wel een juiste keuze. Je gaat dan voor een giveaway waar menig mens ook daadwerkelijk wat mee doet. Zo voorkom je dat het binnen no-time in de prullenbak belandt. Hier proberen we je nog meer te overtuigen van waarom het bedrukken van flessen een duurzame giveaway is.

Nee tegen plastic met bedrukte flessen

Een fles is altijd ideaal voor als mensen onderweg zijn naar werk of tijdens het sporten. Elk huishouden heeft wel drinkfles in de kast liggen. Zo voorkom je dat mensen onderweg een fles water kopen van plastic, die vaak maar een keer gebruikt wordt. Dan is het hopen dat het in de juiste prullenbak gegooid wordt. We zien nog te veel plastic rondslingeren. Draag je steentje dus bij door een bedrukte fles als giveaway in te zetten. Kan heel leuk voor bijvoorbeeld op een beurs, maar ook als relatiegeschenk of ter promotie van een product of dienst.

Ja tegen een bewuster leven

Mensen leven bewuster: ze denken meer aan voedselverspilling, aan het scheiden van afval, het gebruik van minder plastic en ook een gezonder mens. Help de mensen een eindje op weg met een bedrukte fles, die mensen over mee naartoe kunnen nemen. Tijdens activiteiten, maar ook naar school, werk, in het OV, zal de fles van toepassing komen: mensen drinken meer en dragen zo hun steentje bij aan een beter milieu.

Drinkfles bedrukken bij Retulp.nl

Vergroot je naamsbekendheid door flessen te bedrukken. Je kunt kiezen voor een logo, maar ook voor een boodschap tijdens bijvoorbeeld een campagne met een sterke leus. Je kunt drinkflessen in allerlei kleuren krijgen en de bedrukking kun je ook helemaal zelf kiezen. Bij Retulp.nl kun je ook je ontwerp zelf maken. Flessen bedrukken? Neem contact op met Retulp voor meer informatie of vraag een offerte aan.

https://www.retulp.nl/