Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Platte waterfles

Een platte waterfles lijkt op het eerste gezicht misschien een beetje gek, maar eigenlijk is het hartstikke handig! Heb je een bedrijf en sta je voor vitaliteit? Sta je voor milieubewustzijn? Sta je voor schoon drinkwater? Dan is een platte waterfles als giveaway echt een goed idee. Waarom? Lees dit blog voor inspiratie!

Voor door de brievenbus

Een platte waterfles is hartstikke leuk om naar relaties of klanten of personeel te sturen. Bijvoorbeeld ter lancering van een nieuwe campagne dat aansluit bij vitaliteit, milieubewustzijn of een waterproject. Maar ook kun je een waterfles sturen als bedankje, voor een opening of wat je dan ook graag bij de mensen onder de aandacht wil brengen. Let wel: het moet wel passend zijn bij het doel of bij jou als bedrijf, anders sla je de plank mis. Het leuke aan een platte waterfles is dat deze ook door de brievenbus kan, dus dat je voor weinig geld een heel leuk item kunt opsturen!

Gemakkelijk mee te nemen

Een platte waterfles is niet alleen ideaal voor jou als ondernemer om eventueel je bedrijf of een campagne, product of dienst onder de aandacht te brengen, het is voor de ontvanger ook zeker een leuk item. De platte waterfles is geen giveaway die binnen no-time in de prullenbak belandt. Deze platte drinkfles is duurzaam en kan gemakkelijk met een wandeling in de jas- of broekzak gestoken worden, dus het zal vat heel veel gebruikt worden!

Platte waterfles bedrukken

Een platte waterfles is gemakkelijk te bedrukken. Laat je de drinkfles bedrukken voor een bedrijf of voor een vriend, vriendin, familielid of voor de hele vriendengroep? Voor de vereniging? Het kan allemaal. Wel kan het zijn dat een aanbieder pas van af een bepaald aantal drinkflessen bedrukt en levert. Houd hier rekening mee. Een van die partijen is Retulp. Zij hebben hele mooie drinkflessen die je kunt laten bedrukken, maar wel vanaf 48 stuks pas. Dus geschikt voor verenigingen, scholen, bijeenkomsten, bedrijven of als relatiegeschenk. Ben je benieuwd naar het bedrukken van een Platte waterfles, neem dan contact op met bijvoorbeeld Retulp.

https://www.retulp.nl/

Gerelateerde artikelen

Niet zoveel betalen voor het huren van een opslagruimte

Een sfeerhaard past in elk interieur

Een koffiemachine huren voor je evenement