Van de Beckenkamp
Image default
Management

Franchise ideas for small towns

Top Kleine Stad Franchise Mogelijkheden –

Woon je op het platteland/platteland en vraag je je af wat de beste franchise mogelijkheden zijn? Zo ja, dan zijn hier de beste kleine stad franchise ideeën.

Een stad wordt omschreven als een menselijke nederzetting die groter is dan een dorp, maar kleiner dan een stad. Een stad is een kleinere nederzetting, waarschijnlijk niet groter dan een dorp.

Kleine nederzettingen trekken om specifieke redenen bepaalde groepen mensen aan, maar de belangrijkste daarvan is het tragere levenstempo in kleine steden. , de buurt, de landelijke sfeer en de vrijheid van alle druk die grote steden hebben – dat is wat ze zo aantrekkelijk maakt. Dat is de reden waarom senioren, gepensioneerden en jonge moeders zich eerder in kleine steden zullen vestigen. Daarom zullen bedrijven die in deze steden zullen floreren, deze groepen mensen aantrekken.

Als je net naar een kleine stad bent verhuisd en erover denkt om een bedrijf te beginnen en geld te verdienen, zijn deze 20 franchisewinkels iets voor jou.

50 kleine bedrijfsideeën voor kleine steden

20 Beste Franchise Mogelijkheden voor Kleine Steden

happy maid

Elke stad, groot of klein, heeft schoonmaak nodig, en afgezien van de populaire hilarious schoonmaakbedrijven, wat voor soort schoonmaak franchise moet je beginnen in jouw stad. Dit schoonmaakbedrijf voor woningen en bedrijven werd in 2079 opgericht door Dallen W. Peterson in Omaha, Nebraska. Het bedrijf maakt maandelijks meer dan 300 woningen, flatgebouwen en appartementen in Noord-Amerika schoon. In 2000 sloot Merry Maids zich aan bij het ServiceMaster Quality Service netwerk, waartoe ook franchises als AmeriSpec, Terminix en Furniture Medic behoren.

Initiële investering $86.750

NPV-eis van $90

Liquiditeitsbehoefte $37

Initiële franchisevergoeding $37 $500

Sterke huidige royalty’s > 5-7%

Find Sitters Inc.

De babysit industrie is zeer divers omdat veel werkende moeders altijd op zoek zijn naar betrouwbare babysitters om voor hun baby’s te zorgen.

 

Het bedrijf SeekingSitters is in 2004 opgericht door Adrienne en David Callveit, die een behoefte aan oppasdiensten zagen omdat ze zelf worstelden met het vinden van een betrouwbare oppas voor hun zoon. Als een gediplomeerd privédetective was het idee van Adrienne om alle potentiële nannies vooraf te screenen. Kallweits lanceerde de SeekingSitters franchise in 2006.

De initiële investering varieert van $59 tot $200

De initiële franchise vergoeding is $39 tot $500.

Effectieve royalty 5%.

Reclame commissie 1%.

Internationale Patrouille Dienst

Kleine steden hebben behoefte aan de diensten van particuliere beveiligingsbedrijven om extra veiligheid te bieden aan degenen die dat nodig hebben. Patrol Services International is gespecialiseerd in gewapende en ongewapende beveiliging, voertuigpatrouilles, persoonlijke bescherming, alarmopvolging, activatransport, verliespreventie, onderzoek en andere aanverwante diensten, met als uiteindelijk doel criminele activiteiten in de gemeenschap te ontmoedigen.

Om lid te worden van Patrol Services International moet u een professioneel opgeleide ordehandhaver en/of militair zijn. Niet alleen Patrol Services International’s state-of-the-art personeel en uitrusting, maar ook hun hoogste normen.

De totale investering voor een operationele eenheid varieert van $109 tot $500.

Initiële franchise van $39 voor de eerste eenheid

Vervolg Patrouille Unit $35

Engelen bezoek

Veel oudere mensen zijn energiek en wonen graag alleen, terwijl de vogels in hun nesten vliegen. Hoewel ze sterk zijn en graag alleen wonen, kunnen ze niet al het huishoudelijke werk doen en hebben ze hulp nodig van deze afdeling.

Visiting Angels is een thuiszorgfranchise die levensreddende diensten verleent, zoals hulp bij het schoonmaken van het toilet, het bereiden van maaltijden, het schoonmaken van het licht, boodschappen doen en begeleidingsdiensten voor ouderen en gehandicapten. De oprichter van Visiting Angels is een maatschappelijk werker die geïnspireerd werd om zijn bedrijf op te starten nadat hij familieleden en verzorgers hoorde klagen over een ernstig gebrek aan alternatieven in verzorgingstehuizen of centra voor levensondersteuning. Jeffrey Johnson begon in 2092 met Visiting Angels om ervaren thuiszorgverleners te plaatsen.

Initiële investering van $77 tot $985

Vermogenseis van $100

Liquiditeitsvereiste $100

Initiële franchise variërend van $43 tot $950

Vast tarief 3,5-2,5%

Reclame vergoeding 2,5-2%

NEPAT shipping (niet-spoedeisende verzending).

Wanneer mensen met pensioen gaan, hebben ze de neiging om naar kleinere steden te verhuizen voor vrede en rust, dus er kunnen meer senioren in kleinere steden zijn die om de een of andere reden niet meer reizen. Daarom is Non-Medical Transportation Company een geweldige franchise voor starters in kleine steden.

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/