Van de Beckenkamp
Image default
Dieren

Dropshipping: een grote voorraad zonder geschikte ruimte

Wanneer je eigenaar bent van een eigen webshop of winkel, die wel een grote voorraad heeft, maar niet genoeg ruimte, biedt Van der Meer dropshopping. Dit is een ideale mogelijkheid wanneer je helaas niet genoeg ruimte hebt om al je producten op te slaan. Dropshipping is dat een klant iets bestelt bij jou, en jij het verwerkingsproces overlaat aan deze specialist. Dit doe je door middel van het handmatig invoeren, of orderkoppeling van de bestelde producten. Dropshipping van producten was nog nooit zo gemakkelijk. De bestelde producten worden aan je klanten geleverd door deze groothandel, zonder dat zij hier reclame voor maken. Ook op de bijgeleverde bon staan de gegevens van jouw website of winkel. Het retouradres is van deze specialist, maar is in overleg ook anders mogelijk. De klant ontvang zijn of haar producten de volgende dag al in huis, wanneer de bestelling voor 17:30 is geplaatst.

Maak gebruik van dropshopping voor veel voordeel

Van der Meer uit Rotterdam streeft naar een belangrijk uitgangspunt: ‘own a happy pet’. Zij hechten waarde aan het feit dat hun klanten een tevreden en gelukkig huisdier hebbe. Dit doen zij door kwalitatieve dierenbenodigdheden door middel van dropshipping te leveren. Deze specialist maakt dropshipping van dierenspullen op een gemakkelijke manier mogelijk. Zij bieden een aanbod met meer dan 9000 artikelen voor dieren. Deze producten zijn geschikt voor verschillende soorten huisdieren. Er zijn verschillende mogelijkheden mogelijk rondom dropshopping van dierenbenodigdheden. Deze specialist maakt gebruik van de platformen CCV, Shopify, Magento en Woocommerce. Schakel hen meteen in als tussenschakel.

Ontdek alle verschillende mogelijkheden

Wil jij als eigenaar van een winkel of online shop gebruikmaken van dropshipping van dierenbenodigdheden? Dan zit je goed bij deze specialist. Wanneer je hen inschakelt, ben je verzekerd dat klanten tevreden zijn. Ben je hierin geïnteresseerd? Bezoek dan snel de website voor meer informatie over deze dienstverlening.