Van de Beckenkamp
Image default
Alarmsysteem

Ga voor een prettig en veilig alarmsysteem van het merk Ajax

Goed en professioneel beveiligingssysteem

Ons professionele Ajax alarm staat bekend om zijn hoge betrouwbare karakter doordat het gebruik maakt van twee wegen communicatie. Het beschikt met de beste draadloze hardware dan ook over het hoogste Europese keurmerk van Grade 2. Elk pand kan de dupe worden van inbraak. Nadeel is dat inbrekers slim zijn en exact weten hoe ze geruisloos mogelijk de woning in kunnen om alles mee te nemen, zonder dat iemand het doorheeft. Een draadloos alarmsysteem van Ajax heeft ervoor gezorgd dat inbraak verleden tijd is. Door de sterke magneetcontacten, detectoren en het enorme bereik tot wel 2000 meter obstakelvrij maakt dat de units naar wens werken en elke onbevoegde buiten de deur houden. De onderlinge communicatie van de stijlvolle alarmmodules brengen een sterke verbinding tot stand van 868Mhz door draadloze GSM en LAN technologie. Steeds meer professionals en particulieren wensen een ajax-alarm in huis of in een winkel. Zeker voor winkels met dure artikelen is een goed alarm niet meer weg te denken. In onze shop kun je de beste modules samen brengen tot een makkelijk aan te sluiten draadloos alarmsysteem.

Alarmsysteem van topkwaliteit

Met de grote verscheidenheid en keuze aan modules die in verbinding staan met de hub kun je hoge prestaties van ons alarmsysteem verwachten. Het alarmsysteem zal door middel van zeer snelle technologie communiceren met elkaar. Met bewegingsmelders voor zowel binnenshuis als aan de buitenkant leg niet alleen alles om het huis vast, maar ook in je huis. Je weet direct wanneer er een wildvreemde in jouw woning staat en een bewegingsmelder zal snel signaal geven aan de sirene bij vroege tekenen van inbraak. Breidt uit met IP camera’s voor binnen en buiten en leg vast wie de inbreker is. De bewegingsmelders zijn in verschillende prijsklassen en varianten in onze winkel te koop.

Noodzakelijke units

Ajax Motionprotect zal doormiddel van speciale PIR of MW techniek microgolven vastleggen als een radar. Dit gebeurt door waarneming in infrarood waarbij beging van levende wezens wordt gedetecteerd. Wel wordt er onderscheid gemaakt tussen personen en kleine huisdieren tot 20cm. Met deurmagneten en raammagneten wordt aanraking gesignaleerd. Er wordt bij iedere aanraking al snel bericht gegeven naar de HUB. De systemen negeren sabotage en verbindingsonderbreking die zowel met opzet als per ongeluk plaats vinden. Dit is een van de reden waarom de tweeweg communicatie de betrouwbaarheid van het alarm optimaliseert. Met een paniekknop die je in 1 seconde in kunt drukken zal de brandweer, politie of ambulance snel de woning kunnen betreden. Maak je alarm af met sirenes die loeihard afgaan bij een poging tot inbraak. Omdat inbrekers enorm zullen schrikken zal de poging in de meeste gevallen direct worden afgebroken. Zet de inbraak toch door? Dan zend de hub direct alarm door naar de meldkamer zonder dat je zelf 112 moet bellen. De rookmelders maken de beveiliging nog sterker door snel de eerste tekenen van brand of koolmonoxide in kaart te brengen en waarschuwen voordat de gassen worden ingeademd. Watermelders maken melding van (ernstige) waterschade door lekkage.

https://draadloos-alarmsysteem.com/