Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Heerlijk een wellness avondje bij je thuis

Als je denkt aan ultieme ontspanning dan is dat wel bij de wellness. Wat ook wel een beautydagje wordt genoemd. Je laat jezelf helemaal op, en het is geweldig voor je lichaam en je huid! Het is zeker een opkikker die je goed kan gebruiken een keer in de zoveel tijd. Helaas zijn sommige maanden drukker dan andere maanden, waardoor je er niet altijd aan toe komt. Maar, door wellness producten in huis te halen kan je zelf een geschikt moment kiezen. Vroeg in de ochtend of toch laat in de avond? Op elk moment kan jij tot rust komen! Wil je hier meer over weten? Lees deze blog dan snel door.

Een gezichtsroutine waar je huid van gaat stralen

Een gezonde en zachte huid is natuurlijk helemaal genieten, maar hoe kom je hier nou aan? Nou, een huidroutine begint bijna altijd met een reiniger. Huidverzorgingsreinigers zijn samengesteld om de huid te reinigen en op te frissen. Veel huidverzorgingsproducten zijn op zuur gebaseerd, maar de meest effectieve zijn alkalisch of glycol. Alkalische reinigingsmiddelen werken het beste op een vette huid, terwijl producten op basis van glycol uitstekend geschikt zijn voor de droge huid. Ze bieden antioxidanten en stimuleren de aanmaak van collageen. Beide stoffen zijn nodig om de huid er jonger uit te laten zien. De producten die veel van deze werkende stoffen bezit zijn producten van BABOR! Op de BABOR Webshop staan niet alleen gezichtsreinigers op maar ook maskers. Dit is een ideale manier om je gezicht een extra boost te geven. Dit kan hydraterend zijn maar ook preventief voor bijvoorbeeld acne. 

Meer weten over wellness producten?

BABOR webshop heeft een geweldig assortiment om heerlijk een avond tot rust te komen en te genieten. Zeep je zelf in onder de douche of in bad met een heerlijke douchegel die je doet denken aan de wellness. Een heerlijk rust moment is het dus. Na het schoonmaken van de huid is het heerlijk om een scrub aan te brengen. De scrub zorgt ervoor dat de dode huidcellen van je lichaam worden verwijderd. Je huid voelt dan ook heerlijk zacht en glas aan. Wil je meer weten over de producten van BABOR? Neem dan gerust een kijkje op de website van Quality Wellness Resorts. Hier vind je alle antwoorden op je vragen!

https://www.qualitywellnessresorts.nl/