Van de Beckenkamp
Image default
Gezondheid

Hjama van hijamadokter.nl

Hijama is een eenvoudige techniek die helpt om de inhoud te vergroten. Hijama, ook bekend als natte cupping, wordt soms aanbevolen als behandelingsoptie voor verschillende aandoeningen. Bovendien wordt deze uitdrukking vaak gebruikt door meerdere over de hele wereld. Het gebruik van zogenaamd ‘profetisch medicijn’, dat wordt bepleit als een middel om patiënten te behandelen en te genezen.

Hijama

Giftige stoffen worden naar het huidoppervlak geduwd waar ze kunnen worden verdreven dankzij een vacuüm dat onder de huid wordt gevormd door de zuigkracht uit een beker. Door het huidoppervlak te exfoliëren, worden gifstoffen uit het lichaam verwijderd met behulp van kleine incisies. 

Hijama wordt voornamelijk gebruikt om het lichaam te genezen; van pijnlijke spieren tot ontstekingen, Hijama kan het allemaal behandelen. In de meeste gevallen is de gehaaste poging van het lichaam om de schade te herstellen de oorzaak van een ontsteking. Hijama helpt om bloed sneller naar de gewonde regio te brengen, waardoor de groei van nieuwe bloedvaten en genezing wordt bespoedigd. Daarom gebruiken veel atleten cupping-behandelingen om uithoudingsvermogen en spierkracht op te bouwen en om ziekten en spieraandoeningen te genezen.  Hijama wordt gekozen op basis van het soort symptomen dat een persoon op dit moment ervaart. Als u hallucinaties of wanen hebt, is de belangrijkste plaats om u te bekeren op uw hoofd.

Bloed en weefsel kunnen uit het lichaam worden verwijderd door middel van Hijama. Gedurende het hele proces zijn er geen meetbare bedragen. Oud bloed wordt uit de bloedsomloop gehaald, zodat er vers, gezond bloed voor in de plaats kan komen. Bloed dat van een persoon is verkregen, bevat alle ziekteverwekkende stoffen die in hun lichaam aanwezig waren voordat het bloed werd afgenomen. U zult uiteindelijk gaan beseffen dat de ernst van uw symptomen afneemt. Bij spanning of hoofdpijn dient u direct een bezoek bij ons in te plannen op www.hijamadokter.nl