Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Hoe verbeter je jouw game-ervaring?

Het kan best zijn dat jij momenteel een beetje uitgekeken bent op jouw huidige gamesetup of op de spellen die je eigenlijk altijd speelt. Om die reden is deze blog geschreven. Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn dat het gamen gewoon even niet meer het plezier en die rust biedt die het vroeger wel deed. Wij gaan je in deze blog een aantal voorbeelden geven hoe jij toch weer alles uit het gamen kunt halen en je de komende tijd waarschijnlijk niet achter die spelcomputer vandaan komt. Kortom, niet langer meer verveeld worden door die saaie, oude games? Lees gauw verder!

Ambient Light

Allereerst willen we het even hebben over de zogeheten ‘Ambient Lights’. Ambient Lights zijn lichten die van kleur veranderen naarmate het beeld van jouw monitor of tv verandert. Dit zorgt voor een compleet nieuwe dimensie in jouw huidige game-ervaring, want geen game zal meer hetzelfde aanvoelen. Als jij wat rondstruint in een spel als GTA is niets mooier dan dat de hele muur waar jouw beeldscherm tegenaan staat of tegenaan hangt, volledig meekleurt. Je gaat gegarandeerd genieten van de voordelen van Ambient Light.

Racespelletjes

Als jij een fan bent van spelletjes als F1 hebben we ook de oplossing voor je. Kijk in jouw geval namelijk eens naar een Sim Racing Steering Wheel. Zo’n stuur maakt de ervaring van het rijden in een auto in een spel levensecht. Niet alleen zal je moeten schakelen, maar ook zal je wat tegendruk voelen van het stuur wanneer jij jouw snelheid niet aanpast. De echte gamers weten precies waar we het over hebben als we zeggen dat zo’n Steering Wheel echt net dat beetje extra ervaring biedt, dan alleen een simpele controller of je huidige toetsenbord en muis.

Geluid

Tot slot willen we het even hebben over het geluid dat bij een game komt kijken. De kans is groot dat je momenteel gebruik maakt van oordopjes of een headset. We willen je er bij deze graag op wijzen om jouw game eens te spelen met het geluid van je tv of een soundbar. Zet het geluid lekker hard, mits je uiteraard niemand hindert, en ga even helemaal op in het geluid van jouw game! 

 

https://simplace.co/