Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Hulp nodig bij het vinden van een nieuw kunstgebit? Lees dan gauw verder!

Wanneer u aan het kijken bent naar een nieuw kunstgebit, vertellen we u niets nieuws als we het hebben over de enorme hoeveelheid informatie op het internet. Niet alleen leest u waarschijnlijk veel verschillende dingen, maar ook raakt u af en toe zelfs een beetje duizelig door alle zaken die komen kijken als u een nieuw kunstgebit nodig heeft. Om alles een beetje in perspectief te plaatsen en u een beetje te helpen, hebben we dit blog voor u geschreven. Volg de onderstaande adviezen op en u bent binnenkort eenvoudig in het bezit van een nieuw kunstgebit!

Zoek hulp van specialisten

Hoewel het internet altijd vol staat met enorm veel verschillende meningen en opvattingen, raden we u ten zeerste aan om altijd hulp te zoeken bij specialisten. Als u een kijkje neemt bij Bodent, een tandtechnicus Leeuwarden, merkt u ongetwijfeld dat u hier wél juiste- en duidelijke informatie vindt. Zo kunt u voor al uw vragen en behoeften aan advies terecht bij dit bedrijf. Vragen over kosten? Neem contact met Bodent op! Vragen over het kunstgebit zelf? Neem contact met Bodent op! Vragen over de vergoedingen die komen kijken bij de aanschaf van een kunstgebit? U snapt het vast wel! 

Vluchtige informatie over de kosten

Om u toch nog even snel van informatie te voorzien die u ongetwijfeld nodig gaat hebben bij de aanschaf van een nieuw kunstgebit, kunt u hier lezen over de kosten waar u op kunt rekenen. Zoals u ongetwijfeld had verwacht, zitten er bepaalde kosten verbonden aan een gebitsprothese. De aanschaf van uw nieuwe kunstgebit wordt voor minimaal 75% vergoed vanuit de basisverzekering. Dit komt erop neer dat u zo’n 25% van de kosten zelf zal moeten betalen. Dit is uiteraard sterk afhankelijk van de aanvullende verzekeringen waar u wel en waar u geen recht op heeft. Wanneer u er dus niet helemaal uitkomt op het gebied van kosten, kunt u eenvoudig contact opnemen met Bodent!