Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Niet zoveel betalen voor het huren van een opslagruimte

Heb je thuis nauwelijks nog de ruimte om te kunnen leven doordat het vol ligt met spullen die je eigenlijk nooit gebruikt? Dan kan het een goed idee zijn om een opslagruimte te huren. Een opslagruimte huren is vaak goedkoper dan de gemiddelde mens inschat en hiermee zorg je dat thuis de nodige ruimte wordt bespaard. 

Opslagruimte huren voor je (web)shop

Verkoop jij producten in een fysieke winkel of vanuit een webshop? Dan kan het ook handig zijn om een opslagruimte te huren. Wanneer je een webshop hebt is de kans aanwezig dat je momenteel je voorraad thuis moet bewaren, omdat je geen winkelpand hebt. Dit gaat thuis in de weg zitten en wanneer je groeit zul je steeds meer ruimte nodig hebben. Als je een winkelpand hebt wil je ook niet dat de hele winkelvloer gebruikt wordt als magazijn. Voor deze gevallen is het een perfecte oplossing om een opslagruimte te huren. Met je eigen opslag hoeft je voorraad nergens in de weg te liggen en je kunt er altijd bij!

Weinig geld betalen voor een opslagbox

Een opslagruimte huren is vaak goedkoper dan mensen van tevoren denken. Je kunt bijvoorbeeld opslag Drachten huren vanaf een kleine €45,-. De prijs van een opslag ruimte is afhankelijk van het formaat, dus je betaalt nooit meer dan je nodig hebt. 

Opslag in jouw omgeving

In Nederland zijn talloze opslag ruimtes te vinden. Hierdoor zal er hoogstwaarschijnlijk ook wel een opslagbox zijn bij jou in de buurt. Je krijgt bij je opslagruimte een eigen sleutel, waardoor je opslagbox op elk wenselijk moment bereikbaar is. 

Voor een korte tijd opslag huren

Er komen momenten voor dat je slechts voor een korte periode een opslagruimte kan gebruiken. Dit is ook mogelijk, aangezien je al een opslagruimte kunt huren vanaf één maand. Hierna is het huurcontract van je opslagbox elk moment opzegbaar. 

Opslagruimte wanneer je verhuist

Veel mensen kiezen voor externe opslag wanneer ze gaan verhuizen. Hier kunnen oude en nieuwe meubels in worden bewaard voordat ze het nieuwe huis in kunnen of worden verkocht. Een opslagruimte is hiervoor ideaal, want dan staat het thuis niet in de weg en weet je zeker dat het goed beveiligd wordt.

 

https://storage-share.nl/