Van de Beckenkamp
Image default
Winkelen

In deze webshop bestel je zonnekindpoppen en een houten poppenwagen met naam

Door met een lappenpop alledaagse situaties na te bootsen, maakt een kind spelenderwijs de wereld eigen. De pop biedt troost in moeilijke situaties en wordt al snel overal mee naar toe genomen. Ook wordt de pop naar bed gebracht en gaat deze mee tijdens een wandeling. Daar hoort natuurlijk een mooie houten poppenwagen met de naam van je (klein)kind, bij. Bij Poppenpret kun je terecht voor zowel zonnekindpoppen die worden gemaakt in fairtrade-ateliers in India als voor loopwagens in verschillende kleuren. Zo’n uniek product is het perfecte cadeautje voor een kind vanaf één jaar!

De lappenpoppen en loopwagens zijn gemaakt van stevige materialen

Een zonnekindpop wordt ook wel een antroposofische pop genoemd. Deze poppen, die worden aangeboden in de online winkel van Poppenpret, zijn gemaakt van gewassen schapenwol en tricot. De pop is geschikt voor zelfs de allerkleinsten, want deze is ontzettend buigzaam en lang. Hierdoor zal de pop niet snel stuk gaan. Zowel peuters als kleuters kunnen er dus zorgeloos mee spelen. Ook de houten poppenwagen met naam van deze webshop is ontzettend stevig gebouwd met grote onderdelen. Deze is bovendien voorzien van rubberen banden, waardoor de vloer niet beschadigd raakt.

Personaliseer de loopwagen voor slechts € 7,50

Als je ervoor kiest om een houten poppenwagen te bestellen, kun je deze ook personaliseren met de naam van je (klein)kind. Dit kan eenvoudig met een naamsticker die je op de gewenste plaats op de wagen plakt. De naamsticker kost € 7,50 en is beschikbaar in verschillende kleuren. Zo match je de sticker met de kleur van de poppenwagen. Deze is overigens beschikbaar in blauw, roze, rood, maar ook blank gelakt. Ben je benieuwd naar het gehele aanbod aan zonnekindpoppen en loopwagens? Bezoek dan de webshop van Poppenpret en maak je keuze! Je bestelling wordt vervolgens binnen drie tot vijf werkdagen bij jou thuisbezorgd.

https://www.poppenpret.nl/