Van de Beckenkamp
Image default
Dienstverlening

Jaarlijkse controle van het dak houdt uw dak in optimale conditie

Voor dakonderhoud in Nederland kunt u terecht bij de Dakmakers. Vanuit Alphen aan den Rijn, waar ons kantoor zit, werken we door heel Nederland om uw dak te komen onderhouden. Is het belangrijk om jaarlijks onderhoud aan uw dak te laten plegen? Wij vinden van wel. Door het jaarlijkse onderhoud blijft uw dak in optimale conditie. U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor het onderhouden van uw dak. Wij komen dan eens per jaar uw dak grondig en kundig controleren, schoonmaken en eventueel repareren. We bekijken de staat van de dakbedekking en controleren op scheurtjes en lekkages. De afvoeren worden schoongemaakt, eventueel blad wordt verwijderd en de dakbedekking rondom de afvoeren wordt gecheckt op kieren. Indien nodig voeren we direct kleine herstelwerkzaamheden uit.

Als we klaar zijn met de inspectie van uw dak bespreken we met u hoe uw dak er aan toe is. Vaak is het dak prima in orde omdat het door ons onderhoud goed bijgehouden wordt. Ontstaat er tussen de inspectie rondes door toch onverwachte schade? Dan komen we direct naar u toe om de schade te verhelpen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen, alle dagen van het jaar. Veel klanten zijn erg enthousiast over ons onderhoud abonnement en beoordelen ons bedrijf zeer goed. Wij krijgen van onze klanten een 9,1 voor de afhandeling van onderhoud en reparaties en een 9,0 voor netheid en orde. Dus zoekt u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? U bent meer dan welkom bij De Dakmakers!

Het beste advies over daken krijgt u van ons

Is uw dak toe aan een opknapbeurt? Of wilt u met uw dak iets goed doen voor het milieu? Voor advies over daken kunt u ons ook inschakelen. Wij adviseren u goed en eerlijk over alle problemen en mogelijkheden op daken. Ons advies is uiteraard geheel vrijblijvend. Ook als we een offerte voor u maken is deze vrijblijvend. Pas als we op één lijn zitten over de werkzaamheden gaan we voor u aan het werk.

 

https://www.dakmakers.nl/