Van de Beckenkamp
Image default
Onderwijs

Taalcursus afgestemd op uw branche

Het leren van een nieuwe taal is voor veel mensen lastig. Toch kunt u het soms nodig hebben. Bijvoorbeeld als u op uw werk internationaal samenwerkt met partners of klanten. In dat geval heeft u een goede taalcursus nodig, waarin voldoende aandacht wordt besteed aan de cursisten. Daarbij is het belangrijk dat de focus ligt op de taalkennis die u nodig heeft in de praktijk. Bij The Square Mile weten we precies wat voor u zinvol is om te leren. We stemmen onze taaltrainingen af op uw branche en houden natuurlijk ook rekening met uw niveau en functie.

De persoonlijke benadering van The Square Mile

The Square Mile biedt als taleninstituut trainingen aan door heel Nederland. We werken met veel verschillende trainers, in verschillende talen en met ervaring in diverse branches. Dat we op grote schaal werkzaam zijn, betekent echter niet dat onze trainingen onpersoonlijk zijn. Wij geloven in de kracht van individuele aandacht en contact met een vaste trainer. Van standaard lespakketten maken we geen gebruik, omdat gekeken wordt naar uw specifieke situatie. Hierop wordt het lesmateriaal afgestemd, zodat de beste resultaten bereik worden. Op deze manier heeft u ook op lange termijn profijt van een taaltraining van The Square Mile.

Van zakelijk Engels tot technisch Engels

U kunt bij ons in principe terecht voor een training in elke gewenste taal. We kunnen altijd een ervaren trainer vinden die de juiste taal spreekt en ervaring heeft in uw vakgebied. Van zakelijk Engels tot technisch Engels en van financieel Duits tot Frans voor de ICT sector. We komen graag bij u incompany trainingen geven, maar bieden ook online trainingen aan. Zo kunt u altijd en overal uw taaltraining volgen. Neem gerust contact op voor meer informatie en laat ons weten wat uw wensen zijn.

https://www.thesquaremile.nl/