Van de Beckenkamp
Image default
Cadeau

Je eerste Moederdag vieren

Als je net een baby hebt gekregen en dus pas moeder bent geworden, is vast niet het eerste waar je aan denkt om Moederdag te vieren. Sterker nog, hopelijk denkt je partner eraan om je tijdens deze mooie zondag in het zonnetje te zetten. Jouw eerste viering is ook die van je moeder voor het eerst als oma. Zo bijzonder om hier bij stil te staan.

Mocht je man of vriend nog tips zoeken voor een leuk Moederdag cadeau, tip hem dan over een van deze persoonlijke geschenken.

Persoonlijke sieraden

Ben je een goud of zilver type? De mooiste mama sieraden vind je online. Zo kan je een gaan shoppen bij LOVY, maar ook andere merken hebben hun eigen webshop waar je terecht kan voor een uitgebreide range aan armbanden, kettingen, geboortestenen en andere bijzondere juwelen die symbool staan voor je kindje.

Wil je het meeste halen uit je sieraad, kies dat voor een gepersonaliseerd exemplaar. Eentje waar de naam van je kindje op staat. Dat maakt het veel specialer en tegenwoordig zijn er verschillende manieren om dat te doen. Ja kan een voorletter of de hele naam laten stempelen of graveren. En wie weet de geboortedatum op de achterkant. Zo’n persoonlijk item is voor altijd mooi en blijft een dankbare herinnering aan jouw allereerste Moederdag.

Luchtje als herinnering

Juist nu je net een kleintje hebt is een speciaal geurtje een goed idee. Het luchtje dat je later altijd zal herinneren aan deze bijzondere tijd. Voor het eerst samen met z.n drietjes, dat is een periode die je nooit meer terug krijgt. Oriënteer je op welke soorten parfum je lekker vindt. En laat het dan aan hem over om de keuze te maken en een mooi flesje voor je te bestellen.

Lekker eten

Bij Moederdag hoort natuurlijk ontbijt op bed. En dat hoef je uiteraard niet zelf te regelen. Maar als je vriend niet zo handig is in de keuken, kan je ‘m misschien tippen waar hij een fijne ontbijtbox kan bestellen. Eentje met verse sapjes, croissantjes en verschillende soorten beleg. Zodat je er samen lekker van kan smullen. Vaak hebben traiteurs in de omgeving speciale Moederdag aanbiedingen, zodat je alles in een hebt en het wordt nog thuis bezorgd ook.

We vieren Moederdag om alle mama’s in het zonnetje te zetten. Doe daar dus zeker aan mee en laat je lekker verwennen. Dat heb je wel verdiend met die bevalling en slapeloze nachten. En hopelijk denkt je man er na die eerste keer elk jaar opnieuw aan. Het is de altijd tweede zondag van mei mannen.

 

https://www.lovy.nl/eerste-moederdag-tips/