Van de Beckenkamp
Image default
Dienstverlening

Laat uw nek kraken door een chiropractor

Heeft u last van fysieke klachten, zoals; een stijve nek, rugpijn of hoofdpijn? Deze pijnen kunnen allemaal uit de nek komen. Wanneer uw nek vast zit, worden niet alleen de spieren en gewrichten belemmerd. Het kan ook een negatieve invloed hebben op de bloedsomloop en zenuwen. Het is daarom belangrijk om niet te lang met deze klachten te blijven lopen. Een goede behandeling is om uw nek te laten kraken bij een chiropractor. In dit artikel leest u alles over nek kraken en wat u van deze behandeling kunt verwachten. 

 

Bezoek de medische specialist

Een chiropractor heeft een specialistische aanpak op het kraken van uw lichaam. Wanneer u bijvoorbeeld klachten in de nek area heeft, kan een specialistische behandeling van de nek noodzakelijk zijn. Het “kraken” van de nek heeft deze benaming gekregen, omdat tijdens deze behandeling er kraakgeluiden kunnen ontstaan. De spieren en gewrichten kunnen zo strak staan, dat door de behandeling deze loskomen en kraken. De chiropractor zal druktechnieken uitoefenen. Dit kan als onprettig worden ervaren, maar geeft uiteindelijk de optimale verlichting. De spieren en gewrichten komen weer tot ontspanning en staan in de juiste houding. 

 

Meerdere behandelingen voor uw nek

Om de nek goed los te kunnen krijgen, zullen meerdere behandelingen nodig zijn. De nek wordt gekraakt en ontspannen gemaakt. Daarnaast krijgt u oefeningen mee om uw houding te verbeteren en de nek los te houden. Het kan nodig zijn om nog een paar keer de nek te laten kraken voor een optimaal resultaat. U krijgt altijd duidelijk advies en informatie omtrent de verwachte lengte van behandelingen.

Zeg vaarwel tegen die vervelende hoofdpijn, stijve nek en stroef gevoel in uw lichaam. U hoeft niet meer afhankelijk te zijn van pijnstillers om de dag door te komen. Een chiropractor kan middels de juiste druktechnieken uw nek kraken en voor verlichting zorgen. Zo kunt u weer pijnvrij door het leven en geniet u van soepele spieren en gewrichten.