Van de Beckenkamp
Image default
Beauty en verzorging

Met een lip tattoo altijd mooie verzorgde en volle lippen

Heb jij interesse om een lip tattoo te laten zetten? Misschien omdat je dunne lippen hebt en je wilt dat je lippen standaard optisch voller lijken? Of misschien wel omdat er lijntjes zijn ontstaan rondom je lippen waar de lippenstift nu in kruipt? Of misschien wil je er gewoon altijd perfect uitzien? Dan is een lip tatoeage een super goede oplossing!

Eigenlijk is een lip tattoo niet helemaal de juiste benaming. Het gaat hier namelijk om permanente make-up. Voor zowel de lippen, de ogen en de wenkbrauwen spreken we over permanente make-up.  

Permanente make-up zetten werkt bijna hetzelfde als het laten zetten van een tatoeage, alleen wordt deze dieper in de huid gezet. Doordat permanente make-up in de bovenste huidlaag wordt gezet, is het aanbrengen niet heel pijnlijk. Iedereen ervaart dit natuurlijk anders maar het voelt een beetje als kleine speldenprikjes. Make-up laten tatoeëren is wel pijnlijk, omdat de naald dieper je huid in gaat en de huid in je gezicht veel gevoeliger is dan je overige huid.

Het resultaat van permanente make-up is zeer natuurlijk. Omdat er ongelofelijk veel verschillende kleuren pigmenten zijn voor de permanente make-up kan de juiste kleur bij jouw gezicht en haar makkelijk uitgezocht worden. Een tatoeage geeft een veel harder resultaat. De pigmenten die bij een tatoeage worden gebruikt zijn anders en komen in veel minder kleuren. In tegenstelling tot een tatoeage, die de rest van je leven blijft zitten, moet permanente make-up om de paar jaar weer bijgewerkt worden. Meestal blijft de make-up tussen de 2 en 5 jaar mooi zitten en gaat daarna langzaam vervagen.   

Easy Beauty, een uitstekende salon in Noord-Brabant

Zoek je een goed adres voor permanente make-up bij Tilburg? Hiervoor kan je perfect terecht bij schoonheidssalon Easy Beauty.

Salon Easy Beauty is gevestigd in ’s Gravenmoer, een klein dorpje vlakbij Tilburg. De salon is ervaringsspecialist in het zetten van permanente make-up. Er wordt voor gewaakt dat het resultaat van de make-up zeer mooi en natuurlijk is.

Bekijk zeker eens de foto’s en reviews op de site en plan een afspraak in.

 

https://www.easy-beauty.nl/