Je kunt niet meer rustig in je tuin zitten, of ze vallen je zelfs binnen lastig? Een wespennest kan erg vervelend zijn als je er een in je directe omgeving hebt. Een wespennest in je directe omgeving is niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk. De steken van de wespen kunnen namelijk fataal zijn. Ook kan een wespennest in je woning voor erg veel financiële schade zorgen

Waar kom je wespennesten tegen

De plek van een wespennest wordt gekozen door de koningin. Wanneer zij wakker wordt uit haar winterslaap gaat ze direct op zoek naar een geschikte plek om haar nieuwe nest te bouwen. Wat is dan een geschikte plek voor een wespennest? De koningin zal altijd voor een plek kiezen die beschut is tegen de elementen. Wespen kunnen namelijk niet meer vliegen met regen op hun vleugels. De plek moet dus goed beschut zijn. Jammer genoeg betekent dit vaak dat ze in en rondom huizen nestelen. Ook onder bomen en onder de grond kun je wespennesten tegen.

Zelfs een wespennest verwijderen

Heb je last van een wespennest en ben je moedig genoeg om het nest zelf te verwijderen? Doe dit liever niet. Wespen worden enorm agressief als ze merken dat iemand hun nest in gevaar brengt. Ze komen dan met honderden tegelijk uit het nest en gaan vol in de aanval. Wordt je zo vaak gestoken dan kan dit zelfs fataal zijn, ook al ben je niet allergisch. Wil je het per se eerst zelf proberen? Doe dit dan in de avond met beschermende kleding aan. s’avonds zijn de wespen namelijk rustiger. Ga je het wespennest zelf verwijderen? Doe dit dan met een sterk wespenpoeder en niet door het nest in de fik te steken of te verdrinken. Deze methodes werken namelijk niet en zijn enorm gevaarlijk.

Hulp van een professionele bestrijder

Breng je jezelf en je naasten liever niet in gevaar? Dan is het verstandig om een professional in te schakelen om je wespennest te verwijderen. De bestrijders van Wespennestverwijderen hebben stuk voor stuk jaren ervaring met het verwijderen van wespennesten. Ze doen dit voor een eerlijke prijs en geven na het verwijderen altijd goed advies om de wespen voortaan buiten te houden. Heb je dus last van een wespennest in of rondom je huis of bedrijf? Twijfel niet en bel of mail jouw lokale bestrijder!

https://wespennestverwijderen.com
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved