Van de Beckenkamp
Image default
Dienstverlening

Letselschade claimen via advocaat

Het claimen van letselschade is geen eenvoudig proces. Eerst moet worden vastgesteld door wie of wat een ongeval is veroorzaakt. Hier komt veel papierwerk bij kijken en het kost tijd. Daarom kunt u letselschade het beste claimen met behulp van een advocaat. Letselschade advocaten zijn gespecialiseerd op dit gebied, waardoor de kans op slagen veel groter is. Van Dijk advocaat is als letselschade advocaat werkzaam in Zoetermeer. Hij behartigt de belangen van mensen die slachtoffer zijn geworden van een ongeval. Het kan hierbij gaan om een ongeluk in de werkomgeving of in het verkeer, maar ook om een medische fout.

Van Dijk advocaat

Letselschade advocaat Van Dijk heeft door de jaren heen ruime ervaring opgedaan met veel verschillende letselschade zaken. Samen met zijn team van advocaten zet hij zich voor u in. Uw zaak wordt altijd serieus genomen en er wordt gericht te werk gegaan om tot de gewenste uitkomst te komen. Thomas van Dijk voldoet aan alle eisen om zich een LSA advocaat te mogen noemen. Dit houdt in dat hij over alle benodigde diploma’s en ervaring beschikt. Zo bent u ervan verzekerd dat u kiest voor een goede advocaat die daadwerkelijk iets voor u kan betekenen.

Directe verzekering 

Een WA verzekering komt van pas wanneer een ongeval veroorzaakt is waar meerdere partijen bij betrokken zijn. De kosten kunnen in dit geval worden verhaald op de verzekering van degene die aansprakelijk is. Dit heeft echter als nadeel dat het vaak veel tijd kost om iemand aansprakelijk te kunnen stellen. De oplossing hiervoor zou het invoeren van een directe verzekering kunnen zijn. Hiermee kunnen de kosten direct worden geclaimd bij de eigen verzekeraar, zonder dat eerst vastgesteld hoeft te worden wie aansprakelijk is. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website.

 

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/