Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Maak een feestje onder de douche met deze 3 tips!

Je kent het wel. Het is 19:00 uur ’s avonds en er staat een leuk feestje op de planning. Om alvast in de mood te komen, stap je met een vrolijk gevoel de douche in en zet je jouw favoriete muziek op standje 100. Na de douchebeurt ben jij helemaal klaar voor een avond feest en gezelligheid. In deze blog lees je drie tips om thuis al helemaal in de feeststemming te komen!

 

  1. Waarschuw je huisgenoten

Stap jij de douche in en weet je van jezelf dat je alvast in de feeststemming wil komen door een eigen feestje in de douche te geven? Waarschuw dan alvast je huisgenoten. Zo zullen zij niet raar opkijken als ze opeens de bass door het hele huis horen dreunen. Of dat ze iemand hard horen meezingen. Bereid je huisgenoten er op voor, zodat jij ongegeneerd een feestje kunt bouwen.

 

  1. Zet je waterdichte speaker op standje 100

Bij een feestje hoort muziek. Die twee zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Omdat je de muziek in de badkamer wil afspelen, moet je rekening houden met de vocht en eventuele druppels die op de speaker kunnen komen. Het zou namelijk jammer zijn als jouw muziek er opeens mee ophoudt. Koop daarom een waterdichte speaker. Met deze speaker weet jij zeker dat hij bestand is tegen al het water, zodat jij lekker kan blijven feesten. En oh ja, vergeet deze ook niet op maximaal volume te zetten. Feel the beat en kom alvast in de echte feestmood! 

 

  1. Koop een LED Disco Douchekop

Je huisgenoten heb je gewaarschuwd en de muziek schalt door de waterdichte speaker. Het plaatje is bijna compleet. Het enige wat nog mist, is de echte disco vibe. Maar met een LED douchekop weet je deze eenvoudig te creëren! De douchekop beschikt over een ingebouwd LED licht, waardoor de waterstralen prachtig oplichten in de badkamer. Doordat het licht wordt aangedreven door water, heb je ook geen batterijen nodig. Ideaal dus! Je hebt een keuze tussen 7 verschillende lichten, dus een echte feest vibe gegarandeerd. Maar pas op dat je niet te lang blijft feesten onder de douche, anders mis je het echte feest nog! 

 

Ben jij op zoek naar een LED Douchekop met de leukste kleuren? Of wil jij van jouw badkamer een echte pre-disco maken? Kijk dan eens snel op de website van LedFall. Zij verkopen de leukste LED producten voor een scherpe prijs!