Van de Beckenkamp
Image default
Woning en Tuin

Mierenplaag | Vind uw lokale bestrijder!

Het is 34 graden Celsius buiten, u heeft net heel de buurt uitgenodigd voor een barbecue en wanneer u de tafel aan het dekken bent ziet u ontelbare kleine zwarte zes-potige insecten rond lopen over uw tafel. Kan ik hier iets tegen doen? Wat kunt u hiertegen doen?

 

De mier komt het moment verstoren

De mier is een bekend insect voor ons allen. We affiliëren hem vaak met een sterke spieren en sociale factoren. Het zijn kleine zwarte beestjes die bijna overal te vinden zijn en leven nimmer alleen. Desondanks het kleine onschuldige uiterlijk van de mier kan hij voor een enorme overlast zorgen. De mieren verplaatsen zich ten alle tijden en zijn constant op zoek naar voedsel. 

 

Een welbekende voedselbron voor de mieren zijn uw keuken of uw terrastafel wanneer u gezellig aan het ontbijten, lunchen of dineren bent. We hebben het allen wel eens meegemaakt dat mieren ons eetmoment verstoren en dat we gedwongen worden om het eten af te dekken of te verplaatsen.

 

Op zoek naar een bestrijder

Nadat u heeft vastgesteld dat de mierenplaag een groot probleem is en oncontroleerbaar is geworden, opent u uw webbrowser om te zoeken naar de meest geschikte lokale vakman om dit probleem op te lossen. Maar de eerste vakman die u vindt werkt helemaal niet eens in uw regio, de tweede vakman kan niet direct komen en de derde vakman heeft niet één positieve reactie online.

 

Eén netwerk, tientallen regio’s

Er is een grote kans dat de meest geschikte vakman uit uw regio is aangesloten bij Beestjes Kwijt. Onze mannen zijn gespecialiseerd in mierenbestrijding en kunnen per situatie direct advies geven over de mogelijkheden, en hun voordelen en nadelen. U hoeft via de website alleen maar uw plaats of postcode in te vullen, waarna wij u een introductie geven tot uw lokale vakspecialist en zijn/haar reputatie uit ervaringen van klanten. U kunt vervolgens direct een afspraak maken met deze vakman voor een bezichtiging en/of een directe bestrijding van de mieren.

 

Nazorg voor de voorzorg

Onze vakmannen zullen na het bestrijdings proces u voorzien van advies om een nieuwe plaag te voorkomen, zo zorgen we er samen voor dat de kans op een terugkeer van het probleem zich minimaliseert.

 

Het eindresultaat

Het is 34 graden Celsius buiten, de barbecue gaat aan en u kunt nu zorgeloos met de buurt genieten van een ongestoorde gezellige avond samen.