Voor alle ins & outs op het gebied van speeddaten Den Haag moet je bij Search4love zijn. Dit jonge team zet zich in voor singles in de hofstad. Er worden regelmatig super gezellige speeddating avonden gehouden waar je leuke mensen leert kennen. Allemaal ongeveer even jong als jij en woonachtig in Den Haag en omgeving. De leeftijdscategorieën gaan van 20-35 jaar tot 60+. Er zijn ook speciale avonden gericht op lesbiennes en homo’s. Voor hapjes en drankjes en vermaak wordt gezorgd.

Ontmoet je ideale partner via een speeddate

Speeddaten in Rotterdam op een door Search4love georganiseerde avond betekent dat je zeker 15 tot 20 mogelijke partners ontmoet. In korte gesprekjes van 4 minuten kun je je vragen stellen. We raden je aan van te voren een beetje na te denken over wat je te weten wilt komen. Vragen als “Waar woon je?” en “Hoe oud ben je?” liggen wel erg voor de hand en zijn in feite zonde van de tijd. Leuker is het bijvoorbeeld te informeren naar iemands leukste vakantiebestemming ooit, naar hetgeen waar iemand enorm trots op is of naar de meest ontroerende film die hij / zij gezien heeft. Echt, in een paar minuutjes kun je heel veel te weten komen! Na elk gesprek vul je op een kaart in of je een klik voelde. Ons advies: antwoord eerlijk en direct. Als je er lang over nadenkt, ga je twijfelen en is de spontaniteit weg. Aan het einde van de avond verzamelt het Search4love-team alle kaarten en worden de matches eruit gehaald. Je krijgt jouw matches in alle vertrouwelijkheid overhandigd. Het is vervolgens aan jou met wie je op een tweede date gaat.

Naast reguliere speeddate avonden wordt in ieder geval 1x per jaar een mega groot event georganiseerd. Een groot singlesfeest waar champagne wordt geschonken en waar je tussen het daten door geniet van optredens door live band en top dj’s. En of je nu de ware tegenkomt of niet, je zult in ieder geval volop genieten.

Hebben we je in de speeddate-mood gebracht? Ga snel naar search4love.nl en schrijf je in!

https://www.search4love.nl/
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved