Van de Beckenkamp
Image default
Woning en Tuin

Rioolproblemen in Amsterdam

Ieder huishouden of bedrijf kan wel eens te maken krijgen met rioolproblemen. De afvoeren in onze huizen en bedrijven kunnen eigenlijk niet verstoppen als er alleen water doorheen gespoeld zou worden. Jammer genoeg is dit eigenlijk nooit het geval. Dit zorgt ervoor dat er jaarlijks honderden en soms zelfs duizenden rioolproblemen opduiken in Amsterdam. Om al deze mensen hier vanaf te helpen staan wij van Ontstoppingsdienst Amsterdam 24/7 voor ze klaar. Waar we mee kunnen helpen? Dat lees je hieronder.

Rioolinspectie

Je merkt dat je op verschillende plekken in huis een vieze rioollucht begint te ruiken. Ook hoor je af en toe een borrelend geluid vanuit verschillende afvoeren in huis komen. Je hebt op internet gezocht en aan vrienden gevraagd wat dit nu precies betekent. Je komt er al snel achter dat dit indicatoren zijn van een rioolverstopping, maar waar zit deze dan precies. Het is niet zo dat je kan zien waar de verstopping aan het opbouwen is. Je leest echter ook dat je niet te lang moet wachten met een beginnende verstopping ontstoppen. De oplossing? Een rioolinspectie door een professional. Hij heeft zo gevonden waar de verstopping zich bevindt door middel van een aantal technieken.

Riool ontstoppen

Wanneer je last hebt van een rioolverstopping wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Sommige mensen proberen dit te bereiken door chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken en beschadigen hier hun eigen leidingen mee. Wat je beter kunt doen is een professional inschakelen. De vakmannen van Ontstoppingsdienst Amsterdam beschikken over jaren ervaring als het gaat om rioleringen ontstoppen. Ze beheersen het werken met een ontstoppingsveer en een frees erg goed en ontstoppen jouw afvoeren zonder schade aan te richten. 

Riool reparatie

Een verstopping wordt lang niet altijd veroorzaakt door een ophoping van haren of zeepresten. Het kan namelijk ook zo zijn dat het riool schade heeft opgelopen. Dit kan zijn door verzakking van de grond of wortelgroei door de riolering heen. Dit zorgt ervoor dat er sneller ophopingen van vuil komen en het kan er voor zorgen dat er rioolwater de grond in lekt, niet iets wat je wil dus. Gelukkig kan een professional jou helpen met het repareren van je riolering zodat deze weer goed doorstroomt en geen water meer lekt. 

https://www.ontstoppingsdienst-amsterdam.nl/