Van de Beckenkamp
Image default
Dienstverlening

Acrylaat naamplaten, mooi, ijzersterk, weerbestendig en tijdloos

Er bestaan ontzettend veel verschillende naamplaten. Eentje daarvan is de acrylaat naamplaat, ook wel een perspex of plexiglas naambord genoemd. Deze naamplaat heeft veel positieve kenmerken. De naamplaat weegt zeer weinig maar is ijzersterk. Het materiaal is UV bestendig, de naamplaat zal dus niet verkleuren. Naast UV bestendig is een acrylaat naamplaat ook weerbestendig. Regenbuien, hagelbuien, warm of koud weer, deze naamplaat kan overal tegen. Van nature is de acrylaat naamplaat helder en doorzichtig. Tegenwoordig is er de mogelijkheid om het naamplaatje ook in kleur te bestellen.

Alle soorten naamplaten koopt u bij De Naambordensite

Ongelofelijk veel verschillende naamplaten, waaronder de acrylaat naamplaat, zijn te bestellen bij De Naambordensite. De collectie is zeer ruim en de naamborden zijn eenvoudig online te bestellen. Er is een duidelijk overzicht met alle materialen waar u uit kunt kiezen. Binnen de categorie materialen is er vervolgens nog veel meer keuze. Denk hierbij aan verschillen in stijl, grootte, type en vorm. Bij de meeste bordjes kan het lettertype en de kleur van het naambord zelf gekozen worden. U kunt een naambord dus helemaal naar uw eigen smaak invullen. Er zijn zelfs naamborden die geheel gepersonaliseerd kunnen worden. Denk hierbij aan een mooie, met de hand geschilderde, tekening of afbeelding. De naamborden die u besteld bij De Naambordensite worden snel geleverd. Alleen op de handgeschilderde naamborden zit een iets langere levertijd. De verzending is binnen Nederland in de meeste gevallen gratis. Bij hele grote borden, zoals een uithangbord, komt er een klein bedrag aan verzendkosten bij.  

Met een houten naambord kunt u alle kanten op

Naamborden waar u een persoonlijke afbeelding op kunt laten schilderen zijn onder andere de houten naambordjes. Houten naamborden zijn er in veel verschillende stijlen, waaronder strak en modern, klassiek, cottage, ouderwets en natuurlijk. Zo staat het natuurlijk prachtig om bij een landelijke boerderij een houten naambord met schorsdeel naast de voordeur te hangen. Maar heeft u een moderne woning en wilt u daar een strak houten naambord bij? Dan is een licht eiken naambord of een bamboe naambord wellicht iets voor u. Bekijk zelf het totale aanbod op www. denaambordensite. nl.

 

https://www.denaambordensite.nl/