Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Schoonloopmat op maat, de deurmat die past

Een aangepaste deurmat oftewel een schoonloopmat op maat kan een huis echt als een thuis laten voelen. Niet alleen zijn ze een geweldige manier om je persoonlijkheid te laten zien, maar ze kunnen ook een geweldige manier zijn om je huis schoon te houden. Deurmatten op maat worden gemaakt om in het specifieke luik of maat van de voordeur te passen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze te klein of te groot zijn.

 

Standaard deurmat vs deurmat op maat

Je hebt vaak keuze tussen twee soorten matten een standaard deurmat of een deurmat op maat. Een standaard deurmat heeft een bepaalde afmeting die niet gewijzigd kan worden, deze maat moet dus net passen in je woning. Een te kleine deurmat valt altijd net tegen is het vaak net niet, voorkom het verschuiven van de deurmat door een deurmat op maat te kiezen, deze heeft dan geen mogelijkheid om te verschuiven.

Daar in tegen is de keuze voor een deurmat op maat dus ideaal, een deurmat die mooi aansluit bij de rest van het huis of interieur, geeft een gevoel dat je vloer af is.

 

Geen gesleep met vuil in huis

Als iemand die voortdurend je huis in en uit komt, weet ik hoe belangrijk een goede deurmat is. Niet alleen zorgen ze ervoor dat je huis er uitnodigende uitziet, maar ze dienen ook een heel belangrijk doel.

Entreematten of schoonloopmatten zijn matten met een stuggere pool die ervoor zorgen dat de zolen van je schoenen worden ontdaan van zand en vuil. Deze deurmatten hebben een schrapende werking die helpt om uw vloeren schoon en vrij van vuil te houden.

 

De ideale deurmat voor binnen dus

Kortom, schoonloopmatten zijn matten met een stuggere pool die ervoor zorgen dat de zolen worden ontdaan van zand en vuil, deze deurmatten hebben een schrapende werking.

https://www.deurmatdirect.nl/schoonloopmatten