Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

4 voordelen van aluminium jaloezieën

Jaloezieën zijn tegenwoordig een erg populaire vorm van raamdecoratie. Veel mensen kiezen voor houten jaloezieën, maar ook andere materialen zijn gewild. Aluminium bijvoorbeeld. Dit materiaal heeft namelijk erg veel voordelen. Bent u benieuwd naar de voordelen van aluminium jaloezieën? Lees dan verder en kom erachter!

 

De voordeligste keuze

Vergeleken met andere materialen, zijn aluminium jaloezieën de voordeligste keuze. Ideaal als u geen groot budget hebt, maar toch sfeervolle raamdecoratie wilt. Als u lamellen wilt die duurzamer zijn, kunt u beter kiezen voor de houten variant. De houten jaloezieën zijn namelijk een stuk steviger dan de aluminium jaloezieën.

 

Waterresistent

Het grote voordeel aan aluminium jaloezieën is dat aluminium bestand is tegen water. Aluminium zal niet kromtrekken als het in aanraking komt met water, wat bij hout wel het geval is. Dit maakt aluminium jaloezieën heel geschikt voor in de keuken of badkamer. 

 

Lichtgewicht

Een ander voordeel van aluminium jaloezieën is het gewicht. Dit materiaal is erg licht en daardoor gemakkelijk te bedienen. Om de jaloezieën omhoog te trekken is namelijk weinig kracht nodig. Doordat de lamellen erg dun en licht zijn, hebt u geen last van een dik pak lamellen aan de bovenkant van het raam. Hierdoor kunt u gemakkelijk naar buiten kijken.

 

Gemakkelijk schoon te maken

Het laatste voordeel is het gemakkelijk reinigen van de jaloezieën. Met een plumeau of stofdoek kunt u de lamellen afstoffen. Wilt u de lamellen grondig reinigen? Kies dan voor een vochtige doek met natuurlijk schoonmaakmiddel. Het is belangrijk om op te passen met schoonmaakmiddelen, omdat sommige schoonmaakproducten kunnen de verf van de lamellen kunnen aantasten.

 

Ontdek de mogelijkheden!

Bent u enthousiast geworden over de voordelen van aluminium jaloezieën? Neem dan een kijkje op de website van Raamdecoratiedeal. Deze partij heeft een groot assortiment aan aluminium jaloezieën. Geeft u toch de voorkeur aan een ander materiaal zoals hout of PVC? Dan bent u bij Raamdecoratiedeal ook aan het juiste adres. Om erachter te komen wat er mogelijk is, kunt u contact opnemen met een van de medewerkers. Ze helpen u graag bij het vinden van de perfecte raamdecoratie!

 

 

https://raamdecoratiedeal.com/