Van de Beckenkamp
Image default
Bedrijven

Wat doet de slotendienst van een slotenmaker Den Haag?

Sommige mensen verwarren de slotendienst met de slotenmaker Den Haag en weten niet precies wat het verschil is. Het is eigenlijk heel simpel want de slotendienst is gewoon een deel van het slotenmaker bedrijf.

De slotendienst heeft een specifieke taak binnen het bedrijf en dit heeft alles met sloten te maken. Slotenmaker Den Haag slotendienst houdt zich bezig met het monteren van nieuwe sloten, repareren van defecte sloten en het vervangen van oude sloten. Hiernaast kan de slotendienst ook sleutels bij maken. Als je reservesleutels nodig hebt kun je dit dus gewoon bij laten maken bij de slotenmaker Den Haag in de winkel.

Als je sloten wil laten monteren door de buitendienst kun je hiervoor vooraf een offerte aanvragen. Je doet dit door een formulier in te vullen op de website van de slotenmaker. Je kiest uit de selectie de sloten uit die de slotendienst in het assortiment heeft. Bij de aanvraag heeft je de merk en type slot door. Ook geef je aan hoeveel sloten je wil laten monteren en waar. Is het een slot voor de deur bijvoorbeeld of een raam? Dit is allemaal belangrijke informatie voor het maken van de offerte.