Soms zijn reparaties noodzakelijk om zeilen of bootkappen weer volledig waterdicht te maken. Het kan ook zijn dat uw zeilen toe zijn aan goed onderhoud. Natuurlijk is het fijn als u zelf weet u hoe u een reparatie moet uitvoeren om terug aan de steiger te komen, maar soms is een professionele hand verstandig. Zeker als u een noodreparatie op het water heeft moeten uitvoeren en u niet zeker bent of dit op de juiste manier is gedaan. Hiervoor kunt u terecht bij Vreeken, dé zeilmakerij in Loosdrecht.

Richt uw boot huiselijk in met nautische artikelen

Zijn de reparaties goed uitgevoerd en gaat u weer helemaal veilig het water op? Dan is het misschien fijn om ook een keer naar de inrichting van uw boot te kijken. Past deze nog helemaal bij uw wensen of wilt u misschien meer knusheid aan boord creëren? Maak een keuze uit de vele nautische producten zoals bijvoorbeeld bootkussens of een bootservies. Het mooiste aan het bootservies is dat het onbreekbaar is! Ook bij onverwachte golfslag hoeft u dus niet op te ruimen. Met de bootkussens maakt u een fijne zitplek voor uw opvarenden om te genieten van de mooie omgeving. Vrolijk de kajuiten op met mooie schilderijen om het huiselijke gevoel helemaal compleet te maken.

Ga langs bij de Vreeken in Loosdrecht

Voor alles wat te maken heeft met uw boot, bent u bij Vreeken op het juiste adres. In de webshop is het mogelijk om artikelen en accessoires te bestellen. Bovendien is de zeilmakerij in Loosdrecht de plek waar u terechtkunt voor een zeilreparatie, reparatie van uw bootkap of herstellingen aan andere onderdelen van uw schip. De zeilmakerij in Loosdrecht is goed bereikbaar vanaf de N201 en heeft gratis parkeerplaatsen voor de deur. Zo kunt u op het gemak rondkijken en de sfeer proeven van deze zeilmakerij.

https://www.vreeken.com/
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved