Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Welke bloembakken passen het mooist in jouw tuin?

Na een hele wisselvallige lente heeft de zomer ons eindelijk bereikt en is het tijd voor veel groen in de tuin. Je kunt je tuin op vele verschillende manieren inrichten: van wild en natuurlijk tot geordend en elegant. Welke stijl ook bij je past, bloembakken staan er hoe dan ook. Welke bloembakken passen het mooist in jouw groene oase?

Polyester en aluminium
Polyester en aluminium plantenbakken zijn extra sterk en toch licht van gewicht. Doordat polyester plantenbakken vervaardigd zijn uit gewapend polyester zijn ze ook nog onderhoudsvriendelijk. Ook aluminium bakken zijn makkelijk te onderhouden door het hoogwaardige materiaal en de duurzame coating. Beide materialen kunnen goed tegen vorst en kunnen daarom het hele jaar lekker buiten blijven staan. Daarnaast kun je de bloembakken ook nog eens in allerlei kleuren bestellen, voor ieder wat wils.

Cortenstaal
Cortenstaal is een materiaal dat gemaakt is van ijzer waar koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom aan toegevoegd is. Door deze mix is een cortenstaal bloembak vrijwel onverwoestbaar. Toch hebben de bloembakken wel een warme uitstraling vanwege de natuurlijke look. Bij blootstelling aan de buitenlucht bedekken deze bloembakken zichzelf met een beschermende roestlaag. Hierdoor kunnen cortenstaal bakken alle weersomstandigheden aan. 

Hout, polymeer beton en verzinkte bloembakken
Deze bloembakken neigen meer naar de natuurlijke look. Met prachtige hardhouten plantenbakken creëer je in een handomdraai een warme sfeer in de tuin. Polymeer betonbakken hebben een meer robuuste uitstraling. Het materiaal bestaat uit gegoten composietsteen, opgebouwd uit natuurlijke mineralen en bindmiddelen en daardoor volledig recyclebaar. Verzinkte bloembakken worden vervaardigd uit staal en hebben daardoor zware kwaliteit. Ze zijn uitermate geschikt als boombakken. 

Verlichte bloembakken
Leuk voor een extra detail in je tuin in de avond: verlichte bloembakken. Deze eyecatchers met LED licht zijn ook erg leuk voor bij een tuinfeestje. Je kunt zelf een kleur licht kiezen en keer op keer sfeer maken. 

Het zijn een hele hoop opties. Kun jij een keuze maken tussen al deze bloembakken? De meeste bloembakken zijn van weersbestendig materiaal. Daarom gaat het in een vergelijkingsproces vooral om gewicht en uitstraling. Gebruik die pijlers om een bak te kiezen die bij jou past. 

 

https://www.tuinvoordeel.eu/