Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Zo kies je het perfecte schaduwdoek!

Zo kies je het perfecte schaduwdoek!

Als je van plan bent om een schaduwdoek aan te schaffen? Neem eens een kijkje op de website van Schaduwdeal.nl. Zij hebben een ruim assortiment aan schaduwdoeken. Bij het kiezen van een schaduwdoek zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden en waar je over na moet denken. Om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder!

 

De vorm van het schaduwdoek

Een schaduwdoek wordt ook vaak een zonnedoek of een tarpdoek genoemd en zijn op de markt in veel variaties. Als jij van plan bent om een schaduwdoek aan te schaffen is het handig om te beginnen bij het bepalen van de vorm die je zoekt. Is het doek bijvoorbeeld bedoeld om mee te nemen als je gaat kamperen, voor over het terras of is het doek voor over de speelplek van de kinderen? Bepaal de plaatsing van het doek dus zodat je de perfecte situatie kan creëren.

 

De kleur van het schaduwdoek

Er heerst nog wel eens verwarring over of de kleur van een schaduwdoek invloed heeft op de werking ervan. Gelukkig kunnen wij bevestigen dat dat niet het geval is en dat ze allemaal dezelfde werking hebben. Toch is en blijft kleur iets persoonlijks en heeft iedereen zo zijn eigen voorkeur. Elk jaar wisselen de trends van kleuren in de tuin. Zo is het ene jaar wit razend populair, maar kiezen mensen het andere jaar massaal voor zandkleuren. Één van de kleuren die toch jaarlijks weer terug keert is antraciet. Om de juiste kleur voor een schaduwdoek te bepalen kun je kijken naar de omgeving waarin het doek komt te hangen. Door de kleur op de omgeving af te stemmen zorg je voor rust in je tuin.

 

Het schaduwdoek bevestigen

Voordat je een schaduwdoek koopt moet je goed nadenken over waar je hem aan wilt gaan bevestigen. Hiervoor zijn namelijk meerdere opties. Je kunt er voor kiezen om het doek bijvoorbeeld in een hoek te hangen. Dan bevestig je het doek simpelweg aan bijvoorbeeld de woning en/of schuur. Mocht je die mogelijkheid niet hebben of liever iets anders willen, dan kun je ervoor kiezen om het schaduwdoek aan palen te bevestigen.

 

https://schaduwdeal.nl/