Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

3 soorten zoldertrappen

Er zijn een tal van verschillende trappen en ladders, maar er zijn ook verschillende zoldertrappen. Zoldertrappen zijn handige hulpmiddelen om een verdieping bereikbaar te maken. Wil jij nou meer weten over de verschillende soorten zoldertrappen? Lees dan dit blogartikel verder!

 

Videtrappen

Een videtrap is het perfecte middel om je vide eenvoudig bereikbaar te maken. De videtrap is zelfs makkelijk te gebruiken wanneer er weinig ruimte is en is daarnaast ook makkelijk te plaatsen in een krappe ruimte. Dit komt doordat je de trap in een vrij steile positie kan plaatsen dit maakt het een praktische trap. Je kan de trap op meerdere manieren gebruiken. Zo kan je deze trap los plaatsen tegen de vide, maar je kan de videtrap ook vastzetten met een bevestigingsrail voor wat extra zekerheid.

 

Vlieringtrappen

De vlieringtrap maakt jouw vliering echter weer makkelijk bereikbaar. Ook deze trap neemt weinig ruimte in beslag en is daardoor ook erg praktisch in gebruik. Ook met deze trap is het mogelijk om een bevestigingsrail te plaatsen. Hierdoor krijg je wat meer veiligheid en zekerheid. Is dit echter nog niet genoeg voor jou dan is het ook nog mogelijk om handige leuningen zowel links als recht te plaatsen.

 

Steektrappen

Steektrappen zijn een mooi middel om je zolder of vide te bereiken. Net als de videtrap als vlieringtrap is ook deze trap gemakkelijk te monteren als te gebruiken in een kleine ruimte. Zo is deze trap handig voor naar je zolder of in je Tiny House. De steektrap kan net als de andere trappen gemonteerd worden met een bevestigingsrail.

 

Zoldertrap aanschaffen

Ben je van plan om een zoldertrap aan te schaffen? Neem dan een kijkje bij Van Eldik Ladders. Zij bieden een ruim assortiment aan goedgekeurde en veilige zoldertrappen en allerlei andere soorten trappen als ladders. Heb je echter nog vragen over één van de trappen of ladders neem dan gerust contact op met Van Eldik Ladders en één van de medewerkers geeft jou graag een passend advies.

https://www.vaneldikladders.nl/