Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk 

Een dubbelstaafmat hekwerk is hekwerk geproduceerd uit vele stalen draden. Alle draden van staal zijn voorzien van een zinklaag en geplaatste hekwerkpanelen worden vaak voorzien van een laag poedercoating. De naam is afkomstig van haar dubbele horizontale draden; dit zorgt voor veel stevigheid op de hekken. De hekken dienen ook stevig genoeg te zijn voor bijvoorbeeld zware weersomstandigheden. Wij vertellen jou graag meer over het dubbelstaafmat hekwerk. Lees snel verder en ontdek meer informatie over het dubbele staafmat hekwerk. 

 

Eenvoudig plaatsen 

Een dubbelstaafmat is redelijk eenvoudig te plaatsen. Het is een type wat je zelf kunt plaatsen, zonder hulp van een externe partij. Het gewicht van de systemen is niet zo zwaar. De systemen worden vervolgens aan de hekwerk staafmatten gemaakt. Hiervoor is geen speciaal gereedschap vereist. Ik zou zeggen probeer het en ontdek of jij het kunt. Als niet lukt, dan zijn er vast een aantal experts in jouw omgeving die jou maar al te graag willen helpen. 

 

Soorten 

Het dubbelstaafmat hekwerk is verkrijgbaar in een aantal verschillende soorten. De dikke, zware en stevigste variant die vaak wordt geplaatst, is de 8/6/8 dubbelstaafmat. Daarnaast is er ook een veel voorkomende lichte, dunnere en handzamere variant, dit is de 6/5/6 dubbelstaafmat. Daarnaast is er veel keuze omtrent de kleuren en de afmetingen. Kijk wat bij jouw situatie past en laat je eventueel informeren door een expert. 

 

Verschillen enkel en dubbel 

De hekwerken zijn verkrijgbaar met enkelmaatstaaf en dubbel maatstaaf. De enkelstaafmat heeft vaak een horizontale metalen staaf. Bij de dubbele staafmat maken we gebruik van twee staven. Dit verklaart de dubbele naam van het hekwerk. De enkele staafmat is een stuk goedkoper aangezien er minder materialen voor nodig zijn. De goedkopere variant zien we dus ook vaker terugkomen bij een erfafscheiding. 

 

Zakelijk 

Voor de particulieren is er genoeg keuze. Ben jij zakelijk op zoek naar een hekwerk om jouw tuin af te bakenen? Dan is er speciaal voor jou en de andere zakelijke klanten een speciaal platform ontworpen. Neem een kijkje op de website en ontdek welk hekwerk geschikt is voor jouw omheining. 

 

https://www.hekwerkonline.nl