Van de Beckenkamp
Image default
Auto's en Motoren

De beste auto theoriecursus volg je bij Gelijk Geslaagd

Wil jij een goede auto theoriecursus volgen in de buurt van Rotterdam? Schrijf je dan nu in voor de theoriecursus Rotterdam van Gelijk Geslaagd. Door onze unieke cursus zorgen wij ervoor dat jij binnen 1 dag zal slagen voor je theorie examen. We horen je nu denken, binnen 1 dag? Klopt dat wel? Ja hoor, dat klopt! Onze cursus is een eendaagse cursus. ’S Ochtends krijg je van ons op een uitstekende manier les, ’s middags maak je je examen bij het CBR. Een dagcursus is zelfs bewezen doeltreffend, de geleerde stof zit namelijk zeer vers in je geheugen wanneer je je examen gaat maken. Hierdoor heeft iedereen een kans van 100% om te slagen. Ook wanneer je altijd erg nerveus bent voor een examen of het lastig vindt om je goed te concentreren is jouw slagingskans 100%. Wij zorgen ervoor, door middel van onze unieke lesmethode, dat iedereen glansrijk kan slagen!

Binnen 1 dag, zonder boeken, de theorie aanleren

Wij leren je tijdens onze cursus alle lesstof zeer goed aan. Dit doen wij zonder boeken. Wij werken met ons eigen lesmateriaal, zoals beeldmateriaal en oefen examens. Met behulp van praktijkvoorbeelden maken we de theorie duidelijk voor je. Alles wat je aan theorie moet kennen voor het examen komt aan bod. De cursus start om 07.00, zo hebben we genoeg tijd om je alles aan te leren. Tussendoor kan je genieten van een heerlijke lunch die wij voor je klaarmaken. Aan drankjes tussendoor wordt ook gedacht. Wanneer we uitgeleerd en uitgegeten zijn zullen we nog even de laatste dingetjes herhalen. Daarna is het tijd voor het examen. Als het CBR dicht bij de cursuslocatie ligt gaan we er lopend heen. Wanneer de afstand wat groter is zullen wij je heen en weer brengen.  

Schrijf je in voor onze complete dagcursus

Onze Gelijk Geslaagd auto theorie dagcursus is zeer compleet. Cursusmateriaal, drankjes, lunch en vervoer zit er allemaal bij inbegrepen. Ook reserveren we jouw examenplek bij het CBR als we je inschrijving binnen hebben. Het enige dat jij dus hoeft te doen is je inschrijven voor onze theoriecursus. En dat is erg makkelijk. Op onze website staan alle beschikbare data en cursuslocaties. Prik een datum voor jezelf en schrijf je in!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/