Van de Beckenkamp
Eten en drinken

Altijd verse streekproducten in huis met de groentebox

Wilt u ook altijd verse groenten in huis hebben? Zodat u uw gezin een heerlijke en gezonde maaltijd kunt voorschotelen? Dan kun u nu al dat gedoe vermijden en hoeft u niet langer meermaals per week naar de winkel te gaan om verse groenten en fruit te kopen. Kies in de plaats daarvan voor een handige groentebox van De verse Verleiding. Zo bestel je in enkele muisklikken de gewenste groenten en fruit voor uw gezin. Deze worden vervolgens voor u geplukt bij de plaatselijke teler en bij u thuis geleverd. Dit gebeurt op dinsdag en/of op zaterdag. Zo bent u altijd gegarandeerd van verse groenten, aardappelen en fruit van een teler bij u uit de buurt. Dat is beter voor uw gezondheid en voor het milieu.

De Teunbox: meer dan enkel een groentebox

Bent u niet op zoek naar een groentebox, maar zou u graag regelmatig een maaltijdbox ontvangen? Kies dan voor de Teunbox, een nieuwe toevoeging aan het assortiment van De verse Verleiding. Dit is echter niet zomaar en maaltijdbox, deze box is verantwoord op elk vlak. De box bevat ingrediënten uit uw omgeving en recepten van lokale ondernemers met een persoonlijk verhaal, net als productinformatie die u verteld in welk seizoen u een bepaald product best gebruikt. Zo helpt deze maaltijdbox u verantwoorde keuzes maken, voor uzelf en het milieu. Bovendien tover je met deze Teunbox al binnen 30 minuten een heerlijke maaltijd op tafel.

Inspiratie nodig om de inhoud van de groentebox om te toveren tot een lekkere maaltijd?

Dankzij de groentebox of Teunbox van De Verse Verleiding heeft u altijd heerlijke en lokale producten in huis voor een lekker maaltijd. Heeft u echter veen geen inspiratie over hoe u deze ingrediënten het beste verwerkt tot een gerecht? Of wilt u graag eens iets nieuws proberen voor een familiediner? Geen nood! Op de website van De verse Verleiding vindt u tientallen heerlijke recepten. Leer bijvoorbeeld jam maken van vers fruit, of maak guacamole. Zin in een smoothie? Bekijk dan zeker het recept voor een frisse kokos smoothie. Wacht niet langer en schrijf je meteen in voor een heerlijke groentebox van deze specialist.