Een geslaagde vakantie begint in een gespecialiseerde kampeer- en campingwinkel. Hier vindt u alles wat u maar nodig kunt hebben voor uw tent, caravan of vouwwagen. Als u gaat kamperen, wilt u uiteraard goed voorbereid op weg. Daarom is het verstandig om van tevoren een lijst te maken van de spullen die u nodig heeft. Mist u nog dingen of zijn spullen aan vervanging toe? Breng dan een bezoek aan deze uitgebreide kampeer- en campingwinkel in Lienden, Gelderland: Caravancentrum Midden-Betuwe. Hun ervaren medewerkers geven u graag persoonlijk advies. Zo heeft u in één keer alle nodige kampeerartikelen bij elkaar. Een prima start van uw vakantie!

Tweedehands caravan kopen?

Denkt u erover een tweedehands caravan te kopen? Ga dan eens langs bij kampeer- en campingwinkel Caravancentrum Midden-Betuwe in Lienden, Gelderland. Hier vindt u de mooiste tweedehands caravans. Bovendien kunt u bij deze grote kampeer- en campingwinkel uw complete kampeeruitrusting aanschaffen. U kunt er onder meer terecht voor voortenten, campingmeubilair, slaapzakken en kookgerei. Ook voor het onderhoud en de keuring van uw caravan of vouwwagen bent u hier aan het juiste adres. Het serviceteam staat voor u klaar om deze helemaal in orde te maken. Zo gaat u met een veilig gevoel op reis. Mét alle benodigde spullen voor onderweg en op de camping.

BOVAG-keuring voor uw caravan

Als u op vakantie gaat met de caravan, is veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Laat uw caravan daarom altijd op tijd keuren, zodat u zeker weet dat deze helemaal in orde is. Een gespecialiseerde kampeer- en campingwinkel voert een BOVAG-keuring uit. Hierbij wordt uw caravan op belangrijke punten nagekeken. Eventuele gebreken worden hierbij snel opgespoord en gerepareerd. Is uw caravan helemaal veilig? Dan wordt deze voorzien van een BOVAG-sticker als bewijs dat deze is goedgekeurd. En dat is wel zo’n fijn idee als u gaat kamperen in Nederland of het buitenland. Voor alle artikelen en deskundige service voor uw caravan is een bezoek aan Caravancentrum Midden-Betuwe een goed idee.

https://www.betuwe-caravans.nl/
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved