Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Check of jouw bureaustoel aan vervanging toe is

Check of jouw bureaustoel aan vervanging toe is

Wanneer er recent is geïnvesteerd in een bureaustoel, dan kan daar voorlopig nog wel gebruik van worden gemaakt. Desalniettemin heeft een bureaustoel geen oneindige levensduur. Zelfs een dure bureaustoel moet naar verloop van tijd worden vervangen. De vraag is nu hoelang de bureaustoel mee gaat? Hieronder wordt er antwoord gegeven op deze vraag, dus lees snel verder.

 

Levensduur 

Het verschilt per bureaustoel hoelang deze meegaat. Een bureaustoel met een waarde van 10 euro kan niet zomaar vergeleken worden met een andere bureaustoel met een waarde van 500 euro.
Wel kan gekeken worden naar de gemiddelde levensduur van een bureaustoel. De gemiddelde levensduur van de bureaustoelen ligt tussen de zes en acht jaar. Na een paar jaar kunnen de eerste mankementen al ontstaan. Daarom is het verstandig om tussendoor jouw bureaustoel te controleren op deze verschillende mankementen. Hierbij is het belangrijk om naar het comfort te kijken. Zit er nog voldoende vulling in jouw stoel? Of merk je dat het minder is geworden door het gebruik? Op dat moment kan er ook gekozen worden om enkel de zitting te vernieuwen. Bij klachten op langere termijn kan er gekozen worden voor een nieuwe bureaustoel.

 

Seintjes voor vervanging 

In eerste instantie moet je vertrouwen op je eigen ogen. Zie jij dunne plekken? Of laat het materiaal los? Dan is de stoel versleten en kapot. Het is dan de hoogste tijd voor een nieuwe stoel. Wanneer het je eigen bureaustoel is die thuis staat, vind je het zelf misschien niet zo erg. Toch zit een versleten stoel niet gewenst. In verloop van tijd kan het zelfs zorgen voor lichaamsklachten. En dat wil je natuurlijk niet.

 

Meer informatie 

Wil je voor de aanschaf graag advies over de juiste bureaustoel? Neem dan contact op met Kato Inrichting. Wij ontwerpen, bouwen en leveren voor jou de ideale attributen voor je kantoor, dus ook de bureaustoel. Wil je graag meteen een bureaustoel kopen? Ontdek hier al onze bureaustoelen.

https://www.katokantoorinrichting.nl/bureaustoelen/