Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de drie populairste Doritos smaken!

Ontdek de drie populairste Doritos smaken!

Ben je nou een echte chips liefhebber en kunnen ze je ervoor wakker maken? En sta je er altijd voor open om iets nieuws te proberen? Proef dan eens de drie populairste smaken van Doritos. Ben je benieuwd naar de smaken? Lees verder en kom erachter!

Waar wordt het van gemaakt?

Doritos chips worden gemaakt van Mais. De mais wordt geoogst en daarna gekookt, geweekt gewassen en tot slot vermalen tot deeg. Dit deeg wordt daarna gekneed en uitgerold tot lange deegstroken, waaruit de chips wordt gesneden.

 

Cool american

De Doritos Cool American zijn superkrokante tortillachips gemaakt van maïs met een sour cream smaak. Sour cream is room waar melkzuurbacteriën aan worden toegevoegd. De chips zijn niet letterlijk zuur, maar zorgen voor een smaakexplosie in je mond.

 

 

Nacho cheese

Misschien heb je deze variant al wel eens geproefd. Naast de originele Doritos, is dit de populairste smaak uit het assortiment. Het zijn mais chips met een heerlijke kaassmaak. Combineer deze chips met een salsa dip en genieten maar!

Sweet chilipeper

Vergeleken met de andere smaken, heeft de sweet chilipeper een pittige smaak. Als je de chip in de mond stopt dan ervaar je eerst een zoete smaak en daarna wordt het pittig. Deze chips zijn lekker om samen te eten met zure roomof guacamole. In combinatie met deze dips wordt de smaak van de chip niet te pittig. 

CandyOnline

Ben je enthousiast over een van deze smaken van Doritos en wil je ze graag proeven? Neem dan een kijkje op de website van CandyOnline. Zij hebben een enorm assortiment aan heerlijke chips. Je kan ze makkelijk vanuit huis bestellen en een dag later genieten van de lekkerste smaken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de verschillende producten.

https://www.candyonline.nl/