Van de Beckenkamp
Image default
Winkelen

De keurmerken van deze natuurwinkel in Doorn

Ben je op zoek naar een supermarkt waar je gegarandeerd biologische voeding kunt kopen? Bezoek dan eens de winkel van Natuurvoeding Doorn. Deze specialisten beschikken over diverse keurmerken waaruit blijkt dat zij biologische producten aanbieden én ook echt moeite doen om het welzijn van mens, dier en milieu te ondersteunen. Enkele voorbeelden van de keurmerken die deze specialisten bezitten zijn het EKO- en Demeter-keurmerk. Het Demeter-keurmerk is een keurmerk voor biodynamische landbouwbedrijven die naast het produceren van biologische voedingsmiddelen ook investeren in milieu, natuurontwikkeling, dierenwelzijn en sociale en economische vernieuwingen. Het EKO-keurmerk voor producten geeft daarentegen aan dat de producten gecontroleerd biologisch is, je weet dus zeker dat een product biologisch is wanneer het over dit keurmerk beschikt. Het EKO-keurmerk voor winkel geeft daarnaast aan dat een winkel voor meer dan 90% aan biologisch gecertificeerde producten verkoopt. Deze natuurwinkel in Doorn beschikt over al deze keurmerken, dus ga gerust eens bij hen langs.

Ontdek een uitgebreid assortiment

Je kunt echter niet alleen biologische producten kopen bij deze natuurwinkel in Doorn. Zij verkopen namelijk ook veel vegetarische en veganistische producten. Het gebruik hiervan zorgt ervoor dat je dier en milieu ontlast, daarnaast heeft het consumeren van vegetarische en veganistische producten een positief effect op jouw gezondheid. Dit type voeding bevat over het algemeen namelijk minder verzadigde vetten en meer onverzadigde vetten. De onverzadigde vetten zijn beter voor jouw hart en bloedvaten dan verzadigde vetten. Het is dus zeer verstandig om bij deze natuurwinkel in Doorn te winkelen, zowel voor jouw eigen gezondheid als voor dier en milieu.

Bezoek onze winkel

Heb je nog vragen over ons uitgebreide assortiment of over een fruitabonnement? Neem gerust contact op met deze specialisten door de contactgegevens op hun website te gebruiken. Indien je geen vragen meer hebt, verwelkomen deze specialisten je graag in hun natuurwinkel in Doorn.