Van de Beckenkamp
Image default
Dieren

Deskundige zorg voor uw dieren bij deze dierenkliniek in de buurt van Elst

U zoekt een dierenkliniek in regio Elst? Bekijk dan eens de brede behandelingsmogelijkheden die aangeboden worden in Kliniek Klaver4dieren in Dodewaard. Het verlenen van de beste zorg aan gezelschapsdieren, bijzondere dieren en parkdieren staat hier voorop. Om dat te kunnen doen maken de deskundige dierenartsen gebruik van moderne hulpmiddelen en beschikt deze kliniek over een eigen laboratorium voor bloedonderzoek, urineonderzoek en bacteriologisch onderzoek. Deze faciliteiten tezamen dragen ertoe bij dat een diagnose vlot geformuleerd kan worden. Voor de dieren betekent dit dat er snel van start kan worden gegaan met een passende behandeling om zo toe te werken naar herstel.

Uitgebreide zorg voor huisdieren

U kunt voor heel diverse zaken met betrekking tot de zorg voor uw huisdier terecht bij Kliniek Klaver4dieren. Naast reguliere behandelmethodes wordt bij deze kliniek nabij Elst ook de natuurgeneeswijze homeopathie ingezet en is er een dierenarts die gespecialiseerd is op het gebied van acupunctuur. Acupunctuur kan heel heilzaam werken bij uiteenlopende ziektebeelden als bijdrage aan het genezingsproces of minimaal om specifieke klachten op een niveau te houden dat aanvaardbaar is. Verder kunt u bij deze kliniek eveneens terecht voor speciale voeding of supplementen voor uw huisdier.

Tandheelkunde en chirurgie

Waar het chirurgie betreft is uw dier in goede handen bij de dierenartsen van Kliniek Klaver4dieren. Er worden in deze dierenkliniek nabij Elst verschillende operaties geboden, die allen op een hoog kwaliteitsniveau uitgevoerd worden. Naast chirurgie vormt tandheelkunde een expertise binnen de mogelijkheden. Voor katten en honden wordt eerstelijns tandheelkundige zorg geboden, waar ook het verwijderen van tandsteen onder valt. Op de website van deze dierenkliniek in regio Elst vindt u aanvullende informatie over de expertisegebieden van de dierenartsen. Heeft u specifieke vragen aan de dierenarts of zou u een afspraak willen plannen? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen of een afspraak online via de website plannen.

https://www.kliniek-klaver4dieren.nl