Van de Beckenkamp
Image default
Dienstverlening

Hang en sluitwerk tuin

Onder goede hang en sluitwerk is een woning kwetsbaar. Via de tuin komen inbrekers namelijk naar binnen. Ze kunnen in de tuin ongestoord hun gang gaan en worden hier zelden gezien.

Afschermen

Het is dus heel belangrijk dat je eerste stap zet om de tuin af te schermen. Zorg ervoor dat de schutting hoog genoeg dat niemand zomaar overheen kan klimmen. Plaatst een deur in de schutting dat net zo hoog is zodat niemand overheen kan klimmen. Als dit allemaal gedaan is kun je een slotenmaker Den Haag inhuren voor het hang en sluitwerk.

jv-slotenservice.nl/

Beste sloten

Een slotenmaker Den Haag kan gebruik maken van de beste sloten voor de hang en sluitwerk. Zo kan het toegang tot de tuin ontzegd worden aan onbevoegden. Ook op de deur aan de tuinzijde en ramen kunnen extra sloten geplaatst worden. Als de slotenmaker Den Haag eenmaal klaar is met de hang en sluitwerk komt er niemand meer binnen, die er niet mag zijn.

slotenmaker-denhaag.nl/

Verlichting

Als extra maatregel kun je de slotenmaker Den Haag naast hang en sluitwerk ook nog verlichting laten plaatsen. Dit is speciale verlichting dat aangaat als er iemand toch in de tuin komt.