Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Deze keukenapparatuur moet je in huis hebben

Deze keukenapparatuur moet je in huis hebben

De keuken is een plek waar veel mensen iedere dag wel een poosje doorbrengen. Om het ontbijt en de lunch te maken of voor het koken van het avondeten. Waar de een vooral snelle maaltijden kookt, om zo snel mogelijk klaar te zijn, kan de ander ervan genieten om urenlang in de keuken te staan. Tot welke groep jij ook behoort, bepaalde keukenapparatuur is voor iedereen een praktische en/of luxe toevoeging. 

 

Airfryer

Een airfryer is tegenwoordig erg populair en het valt niet te ontkennen dat het een ware rage is. En dat is niet voor niets. Een airfryer is een keukenapparaat dat hete lucht gebruikt om voedsel te koken. Dit betekent dat je er sneller mee kunt koken dan met de traditionele methodes zoals de oven of het fornuis. Bovendien gebruik je geen olie, zodat het een gezonde manier is om je eten te bereiden. Ben jij gek op frituurhapjes? Deze kun je vaak ook in de airfryer bereiden, waar ze een stuk gezonder zijn. 

 

Fondueset

Een fondueset is de perfecte manier om een maaltijd te delen met vrienden of familie. Of je nu brood en groente in gesmolten kaas doopt of aardbeien in chocolade, iedereen kan samen genieten van het fonduen. Het is de perfecte manier om gezellig met je gasten te tafelen, zonder dat één iemand lang in de keuken hoeft te staan. Het meeste kun je al voor de tijd voorbereiden, alleen de fondue moet kort van tevoren worden gesmolten. Maar met een paar minuten staat het op tafel en kunnen jullie lekker smullen. Ook erg geschikt voor een romantische avond met je partner!

 

Rijstkoker

Een rijstkoker is een geweldig hulpmiddel om elke keer weer perfecte rijst te koken. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen zo worden ingesteld dat de rijst met één druk op de knop gaar is. Rijstkokers hebben bovendien als voordeel dat ze de rijst warm houden nadat deze is gekookt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat de rijst koud wordt. Erg handig wanneer je bijgerecht nog niet helemaal zover is. Bovendien kun je de rijstkoker ook voor andere gerechten zoals stoofschotels en soepen gebruiken. 

 

Blender

Er zijn veel redenen waarom een blender erg handig is. Ten eerste kun je er snel en gemakkelijk gezonde en lekkere smoothies mee maken. Daarnaast kan de blender ook worden gebruikt om soepen, sauzen, en zelfs babyvoeding te bereiden. Bovendien is het een geweldige manier om je dagelijkse dosis fruit en groenten binnen te krijgen. Gooi een mix van lekkere groentes in de blender en je krijgt een heerlijke groentesmoothie binnen de kortste tijd! 

 

Sapcentrifuge

Een sapcentrifuge is een keukenapparaat dat wordt gebruikt om sap uit groente en fruit te persen. Ze kunnen zowel handmatig als elektrisch zijn, maar veel mensen geven de voorkeur aan elektrisch, omdat ze gemakkelijker in het gebruik zijn. Ben jij dol op verse sinaasappelsap en zou je deze het liefst iedere ochtend drinken? Dan moet je zeker een sapcentrifuge in huis hebben. Een groot voordeel van het persen van verse sap is bovendien dat je meer vitamines en mineralen in je dagelijkse voeding binnenkrijgt. 

 

https://www.marskramer.nl/