Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Disposables voor onderweg

Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker de maaltijden van een restaurant mee naar huis te nemen. Biedt uw horecaonderneming sinds kort ook weer een afhaal- en brengservice van uw heerlijke gerechten aan? Dan bent u vast en zeker nog op zoek naar voordelige en praktische maaltijdverpakkingen. Vanzelfsprekend het liefst voor een voordelige prijs, maar natuurlijk wel van een hoogwaardige kwaliteit. Wellicht bieden de wegwerpproducten van Disposable Direct de uitkomst voor u. 

 

Duurzame oplossing voor uw verpakkingsmateriaal

Wij snappen goed dat uw verpakkingen een milieuvriendelijke oplossing moeten zijn. Daarom zijn diverse disposables herbruikbaar of gemaakt van gerecycled materiaal. De meeste verpakkingen binnen het assortiment zijn gemaakt van PP, CPET of aluminium. Dit maakt de disposables veilig, hygiënisch en zijn daarmee duurzame oplossing om gerechten te transporteren. 

 

Waar op letten bij een verpakking

Bij to go gerechten is het van uiterst belang dat het transport niet ten koste gaat van de kwaliteit. Immers moeten uw gasten dezelfde positieve ervaring hebben dan wanneer ze in uw restaurant komen eten. De schalen, bakjes en sauscupjes moeten dus zowel voor koude als voor warme gerechten geschikt zijn. Daarnaast is een sluitgarantie erg belangrijk, zodat u gegarandeerd bent van een lekvrije verpakking. Wanneer uw horecaonderneming gerechten to go aanbiedt, heeft u dus een stevige maaltijdverpakking nodig, zodat de bestellingen intact bezorgd kunnen worden. Aangezien er op een drukke avond best veel klanten komen, is het daarnaast van belang dat de inhoud in de schaal of het bakje lang genoeg warm blijft. 

 

Maaltijdverpakkingen op maat gemaakt

Bent u niet alleen op zoek naar een praktische manier om maaltijden te serveren, maar wilt u juist een verpakking die de identiteit van uw restaurant weerspiegelt? Dan moet u echt even een kijkje nemen op de website van Disposable Direct. Hier heeft u namelijk een uiteenlopende keuze uit verpakkingen, dozen en boxen die u met uw eigen huisstijl, logo en ontwerp kunt laten bedrukken. Van hamburgerbakje tot grote cateringdozen, er is altijd een verpakking te vinden die geschikt is voor uw gerechten.

 

Disposables bestellen

Wilt u graag wegwerpverpakkingen bestellen? Surf dan naar Disposabledirect.nl. Een duurzame oplossing voor uw maaltijden en gerechten. U scoort de verpakkingen voordelig online en heeft ze binnen enkele werkdagen al in huis.

 

https://www.packagingdirect.nl/