Van de Beckenkamp
Image default
Dienstverlening

Meer zelfvertrouwen in daten door datingcoach

Ben je op zoek naar de liefde en ben je aan het daten? Maar wil het tot nu toe nog niet helemaal lukken? Geen paniek. Een datingcoach kan je hier uitstekend bij ondersteunen. Deze geeft je goede tips en leert je de juiste vaardigheden om succesvoller te gaan daten. Dit gebeurt op een positieve en opbouwende manier. De datingcoach van Attractivate heeft veel ervaring met succesvol daten en kan jou de kneepjes van het vak leren.

Persoonlijke coaching

Wanneer je op date gaat zijn er verschillende dingen waarop je op kan letten. Zoals je houding. Kan je wel wat tips gebruiken? Dan kan persoonlijke coaching uitkomst bieden. Misschien vind je het lastig om een datingcoach in te schakelen. Maar het kan je op liefdesgebied en in de omgang met vrienden en collega’s veel brengen. Je kunt gratis en vrijblijvend een intakegesprek aanvragen via de website van Attractivate. Gedurende dit (online of face to face) gesprek kun je aangeven wat je lastig vindt bij het daten en wordt er besproken welk traject volgens de datingcoach geschikt voor jou is.

Online cursussen

Via Attractivate kun je ook online cursussen volgen. In een cursus krijg je handige tips en opdrachten. Je hebt de keuze uit de volgende online cursussen: Daten, Aanspreken, ACE-methode, Relatie (een sterke basis), Daten en 1 uur coaching of een Voordeelpakket met daarin Daten, ACE-methode en een Relatie cursus. De ACE-methode staat voor Aantrekkingskracht, Communicatie en Emotionele binding. Met deze methode begin je met aantrekkingskracht en leer je met behulp van diversen technieken te bepalen hoe je liefdesleven of carrière eruit gaat zien. Om succesvoller te worden in daten is het van belang dat je met de gegeven opdrachten aan de slag gaat. Door bepaalde oefeningen te doen zul je merken dat hoe vaker je iets doet, hoe beter iets gaat. Doordat deze cursussen online zijn kun je zelf bepalen wanneer je hiermee aan de slag gaat.