Van de Beckenkamp
Image default
Fotografie

Een bruiloftsfotograaf die jullie huwelijk in Zeeland prachtig vastlegt

Jullie gaan trouwen! Wat een feest! Jullie kijken hier vast al heel lang naar uit en nu komt de grote dag dan toch echt dichtbij. Uiteraard willen jullie de ceremonie en alles er omheen vastleggen op mooie foto’s. Jullie huwelijksdag willen jullie immers nooit vergeten en trouwfoto’s zijn altijd een mooi portret voor aan de muur. Maar wie is nu jullie ideale een bruiloftsfotograaf die jullie huwelijk in Zeeland prachtig op beeld vastlegt? Dat is Andrea van Zeeuws Lief. Ze fotografeert vaak in Middelburg, maar ook elders in de Zeeuwse provincie haalt ze regelmatig haar camera tevoorschijn. Ze heeft al veel bruidsparen van hun mooiste kant op de foto gezet. Zijn jullie het volgende gelukkige paar dat voor haar lens verschijnt?

Een natuurlijk beeld van een onvergetelijk mooie dag

Andrea legt jullie trouwdag zonder poespas op beeld vast. Ze loopt rond en maakt natuurlijke foto’s. Je zult dus geen gemaakte poses en ongemakkelijke glimlachen zien. Het bruidspaar en de gasten staan net zo mooi op beeld zoals ze in het echt zijn. Dit maakt de foto’s levendig en authentiek. Bovendien weet deze bruiloftsfotograaf uit Zeeland altijd het juiste moment te pakken. Zo worden de mooiste momenten van de dag op hun best in beeld gebracht en op beeld bewaard voor later. Jullie gaan zeker nog vaak terugkijken naar deze prachtige foto’s en nagenieten van jullie huwelijksdag.

Bekijk online het portfolio en doe inspiratie op

Deze bruiloftsfotograaf uit Middelburg (Zeeland) heeft een mooie collectie van haar werk online staan. Ga naar haar website en zie wat Andrea allemaal te bieden heeft. Foto’s binnen en buiten, in zwart-wit en kleur; alles is mogelijk! Strand, bos, tuin of kerk; op elke locatie maakt Andrea prachtige foto’s. Bekijk haar website en doe inspiratie op voor jullie grote dag. Jullie staan zeker versteld van de mogelijkheden.

https://www.zeeuwslief.nl/